≫ 

Od patki koje govore do opasnih kroasana: Neobične vesti koje su nas nasmejale

Sećate li se kada vas je neka vest nasmejala ili začudila? Bilo je takvih puno protekle godine, podsetite se nekih od njih

  • 0
Smeh, mlada, žena Foto: Pixabay

I godinu za nama je u najvećoj meri obeležila pandemija korona virusa, dok se svet borio i sa poplavama, požarima... Međutim, s vremena na vreme, 2021. godina donosila nam je i neke bizarne i divne vesti koje su nam podizale raspoloženje.

Ovo su neke od vesti zbog kojih smo se smejali u protekloj godini:

Ivanka Tramp i tajni agenti

Ćerka bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, Ivanka, i njen suprug milioner Džared Kušner, nisu dozvolili agentima američke tajne službe, koji su ih čuvali, da koriste jedno od njihovih "6,5 kupatila" u njihovoj vili u Vašingtonu. Ova vest je odjeknula nekoliko dana pre nego što je njen otac napustio Belu kuću u januaru.

Ivanka Tramp Džared Kušner Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Umesto toga, morali su da koriste toalet u kući Mišel i Baraka Obame, koja je bila u blizini.

Pseći život

Policija u Kvebeku zaustavila je ženu koja je na povocu šetala muškarca za vreme policijskog časa. Ona je insistirala na tome da "šeta svog psa", što je bilo dozvoljeno pod tim pravilima.

Porođaj nije izgovor

Zvaničnici u Južnoj Koreji podsetili su trudnice da pripreme dovoljno ispeglanih košulja, čarapa, donjeg veša i smrznute hrane za svoje supruge dok se porađaju u bolnici.

Trudnica posao Foto: Shutterstock

Neverovatan alat

Danska dečja televizijska emisija o nezgodama čoveka sa "najdužim penisom na svetu" postala je viralna.

Džon Dilermand (Penismen na engleskom) koristi svoj neverovatno dugačak polni organ kako bi se izvukao iz nezgodnih situacija. Međutim, zbog njega upada u brojne nevolje kao i mnogi muškarci pre njega.

Mrtva sreća

Indijac, koji je proglašen mrtvim nakon saobraćajne nesreće, počeo je da se pomera na stolu za obdukciju dok su se doktori spremali da ga otvore.

Samo prestani da pričaš

Joširo Mori podneo je ostavku na mesto šefa Olimpijskih igara u Tokiju u februaru nakon što je bivši premijer izjavio da je problem sa ženama... što previše pričaju.

Kasnije se izvinio, dodavši da "ne priča puno sa ženama".

Olimpijske igre Foto: Tanjug-AP

Raspoložen za ljubav

Francuski muški ponos porastao je nakon vesti da je najromantičnija muška panda na svetu, koja je po prirodi Francuz, uspeo da se pari osam puta u jednom danu sa svojom novom ljubavnicom.

Pande nisu poznate po svojoj izdržljivosti tokom vođenja ljubavi, ali čuvari u zoološkom vrtu kažu da su se varnice pojavile kada se Juan Zi približio svojoj mladoj kineskoj drugarici Huan Huan.

Prestanite da menjate imena

Tajvan je zamolio ljude da prestanu da menjaju svoje ime nakon što su brojni ljudi promenili svoje u "Princ lososa" i "Pohovani pirinač od lososa" kako bi iskoristili aprilsku nagradnu igru lanca sušija za ljude čije ime je sadržalo kineska imena za ribu.

Prva dama i prvi april

Prva dama SAD Džil Bajden prerušila se u stjuardesu u predsedničkom avionu kako bi novinare poslužila sladoledom 1. aprila, kada se obeležava dan šale.

Dame pre svega

Prošlogodišnja mis sveta uhapšena je nakon što je skinula krunu sa glave svojoj naslednici misisi Šri Lanke i razbila ogledalo u njenoj svlačionici tokom ceremonije u Kolumbiji.

Pushpika De Silva, mis Šri Lanke Foto: Profimedia/AFP

Opasni kroasan

"Opasna životinja" na drvetu koja je izazivala teror u mirnoj ulici u Krakovu u Poljskoj ispostavila se da je kroasan koji je odneo vetar.

Četiri venčanja

Bankarski službenik na Tajvanu se ženio četiri puta mesečno kako bi mogao maksimalno da iskoristi zakonskih osam dana plaćenog odmora za mladence.

Patke koje govore

Nauku su u septembru prodrmale vesti da patke mogu da govore. Biolozi su rekli da mogu da simuliraju ljudski govor, pa čak i da imitiraju zvuk zatvaranja vrata.

Teško je progutati

Hirurg sa Kosova Skender Telaku izvadio je mobilni telefon iz stomaka zatvorenika, a da nije morao da ga iseče. Zatvorenik ga je progutao kako bi ga sakrio od čuvara. Srećom, nije zvonio tokom osetljive procedure.

Zatvorite me, molim vas

Muškarac koji je bio u kućnom pritvoru u Italiji zbog trgovina drogom molio je policiju da ga stave u zatvor jer nije mogao da podnese da bude zatvoren u kući sa svojom ženom.

Policija je 30-godišnjem Albancu ispunila želju tako što ga je smestila u zatvor.

Video: Da bi izbegao hapšenje probao da iskoči kroz prozor: Nije očekivao da će se obrukati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA