≫ 

Kako Balkanac u Nemačkoj krišom obrće prase na terasi: Gudu peče u ilegali, pod suncobranom i uz narodnjake

U pozadini se čuju narodna muzika, tačnije stari hit "Ti si žena mog života" u izvođenju Miroslava Radovanovića, legende narodne muzike iz Srbije

  • 17
prase, Balkanac, Nemačka Foto: Printskrin/www.tiktok.com/@kimba_junior

Kad već zimske dane ne provodi kod kuće, uz toplo pečenje, jedan Balkanac preneo je običaje u Nemačku. Iako se trudio da to bude krišom, jedan "pobratim" usnimio ga je kako na terasi stana obrće prasence

Korisnik Tik Toka sa Balkana, koji se na ovoj mreži potpisuje kao "KImba junior", okačio je na svom kanalu snimak na kojem se vidi kako se u jednom od stambenih blokova, po izgledu luksuznijih, neko dosetio kako da ispeče prase, a da to komšiluk "ne vidi".

Čovek je na ogradu terase stavio foliju, a da bi bio siguran da radoznali pogledi neće razotkriti njegove tajne radnje, postavio je i  suncobran. Na pod terase je stavio dva električna grila, dok je prase stavio na ražanj koji se okretao pomoću elektro motora.

@kimba_junior Ražanj u Njemačkoj 🐷😂#dijaspora #njemacka #bozic #badnjidan #balkan #svinja #odojak #rostilj #grill #fyp ♬ Originalton - Stipo B.

Dok se prase peče, u pozadini odzvanjaju hitovi starog narodnog hita "Ti si žena mog života" u izvođenju Miroslava Radovanovića, legende narodne muzike iz Srbije.

Za sada se ne zna u kom nemačkom gradu je nastao snimak, te i da li se komšiluk bunio na prepoznatljivi miris pečenja praseta pečenog u "dubokoj ilegali".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoxi

    11. januar 2022 | 22:01

    Ne vidim problem. Neka pece. Nema dima, nikome ne smeta. Po cemu je ovo drugacije od elektricnog rostiljanja na terasi koje rade svi na zapadu? Pa zato su i izmislili elektricni rostilj. Onaj kome smeta ovo, neka se zapita sta nije u redu sa njim. Moj zet u Australiji je na svojoj terasi u elitnom naselju izidao rostilj koji se god njih koristi na gas. U isto vreme je sebi napravio i da moze prase, pile, jagnje da pece u istom tom rostilji. Svi ostali imaju te gasne rostilje. To sto nemac i australijanac nisi navikli da jedu pecenje spremano na nas nacin, ne znaci da smo mi nekulturni niti oni napredni. To mogu da tvrde samo iskompleksirani mali ljudi koji i treba da se isele iz Srbije na zapad. Ne trebaju nam autosovinisti ovde. Dovoljno ih imamo.

  • Karlsruhe 🇷🇸

    11. januar 2022 | 18:00

    Zivim u Nemackoj Skoro od Rodjenlja i mozes da kupis prase po selima gde Hoces ovo je Sramota za nase SRB

  • Milan

    11. januar 2022 | 18:20

    Imamovaj snimak već dve godine, kakva crna Nemačka kakvi bakrači. Tamo bi samo za glasnu muziku dobio po ušima a tek za prase...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA