≫ 

Venčanje u metaverzumu u Indiji: Budući mladenci u goste pozvali i „duh mladinog oca“

Par je izabrao film o Hariju Poteru za temu venčanja

  • 1
Indija venčanje Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Par u Indiji planira da organizuje venčanje u metaverzumu. Među više od 2.000 gostiju, mladenci su najavili i duh mladinog oca, koji je preminuo prošle godine.

Mere preduzete zbog pandemije u državi Tamil Nadu u Indiji unele su novu dimenziju tradicionalnim indijskim venčanjima. Dineš Sivakumar Padmavati i njegova verenica, Anaganandini Ramasvami odlučili su da se venčaju u virtuelnom prostoru.

Par je izabrao film o Hariju Poteru za temu venčanja.

Padmavati je poslao pozivnice za venčanje svojim rođacima i prijateljima na Tviteru i Instagramu i rekao da je 2.000 ljudi najavilo prisustvo, kao i da postoji mogućnost da prisustvuje 5 hiljada ljudi.

- Znam da postoje parovi koji se venčavaju preko Zuma, ali želeo sam da uradim više tako što sam organizovao venčanje u metaverzumu. Želeo sam da Indijcima bolje predstavim metaverzum - rekao je Padmavati u intervjuu za Tajms.

Među gostima će biti i „duh mladinog oca“, koji je preminuo prošle godine. Mladoženja je rekao da je napravio avatar njenog oca .

-Dočekaćemo ga sa našim gostima. Biće to veoma emotivan trenutak za moju verenicu - naveo je on.

Iako će par nositi tradicionalnu indijsku odeću, tema venčanja biće Hogvorts.

Gosti neće morati da stavljaju naočare za virtuelnu realnost i moći će da se pridruže svečanosti preko jednostavnog veb-pretraživača – potrebni su im i pravi akreditivi za prijavu. Venčanje je zakazano za 6. februar.

Mladoženja je rekao da ako hiljade gostiju dođe na virtuelno venčanje, internet u njegovom rodnom selu može imati poteškoća da se nosi sa ovim iznenadnim opterećenjem. Stoga, u slučaju da internet nestane, mladenci će možda morati da odu skuterom do najbližeg tornja mobilne telefonije da bi nastavili svoju internet ceremoniju.

Video: Pokojnom suprugu podigla hram: Kako li mu je tek bilo za života, kada je i mrtav ovako obožavan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Džes

    24. januar 2022 | 04:29

    Nije ni čudo što do sada nije ni bilo komentara, kuda ode ovaj svet?! Najbolje u teglu da se zatvorimo i ovako je život postao lažan... Samo na drustvenim mrežama, tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA