≫ 

Nišlija nacrtao karikaturu Đokovića posle deportacije iz Australije: Boginja pravde Novaku zabija nož u leđa

- Baš kao u slučaju Monike Seleš - navodi autor crteža

  • 0
Novak Đoković pravda

Foto: Privatna arhiva

Tomislav Petrović iz Niša, penzionisani inženjer elektrotehnike koji se bavi slikanjem i karikaturom poslao nam je svoj rad na kojem je nacrtao najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i boginju pravde koja mu nije nimalo naklonjena.

Karikatura Đokovića je nastala posle njegove deportacije iz Australije, gde mu nije dozvoljeno da igra na Austalijan openu jer se nije vakcinisao protiv korona virusa.

Kako Petrović kaže, crtež govori sam po sebi - na njemu se nalazi Pravda koja bode nožem srpskog tenisera u leđa, kao u slučaju Monike Seleš. 

Podsetimo, nekada najbolja jugoslovenska teniserka i jedna od najboljih na planeti, Monika Seleš, napadnuta je 30. aprila 1993. godine nožem od strana Gintera Parhea tokom četvrtfinalnog meča turnira u Hamburgu.

- Smatram da je Nole namagarčen, ali je i on sam dosta kriv, vakcinisano je 85 odsto tenisera, pa im ništa ne fali - dodaje autor ove karikature.

Petrović je, inače, nacrtao i kako je izgledao karantin za penzionere kada je u našoj zemlji proglašena epidemija korona virusa.

karantin, penzioneri

Petrovićeva karikatura o životu penzionera za vreme karantina, Foto: Privatna arhiva

Video: Novaka pogodili stihovi Oj, Kosovo Kosovo: Đoković se veselio u Budvi uz patriotsku pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA