≫ 

Pravo rokenrol rođenje: Žena se porodila tokom koncerta Metalike u Brazilu. "Ceo dan je bio veoma lud"

Džojs M. Figuero bila je trudna 39 nedelja i sedela je u posebnom prostoru na koncertu Metalike u Brazilu kada su kontrakcije počele. Ona je objavila detalje o neobičnom rodnom mestu svog sina na Instagramu - a bend je podelio vest sa fanovima

  • 0
Metalika, Metallica Metallica & San Francisco Symphony izvode pesmu "Moth Into Flame" / Printskrin: YouTube/Metallica

Supermarketi, automobili i liftovi su samo neka od neobičnih mesta rođenja beba koje su "požurile", ali jedno novorođenče u Brazilu sada sigurno polaže pravo na najveći rokenrol dolazak svih vremena.

Dvodnevni Luan Figueiro rođen je na koncertu Metalike na stadionu Kouto Pereira u brazilskoj južnoj državi Parana - i to uz zvuke čuvene pesme Enter Sandman.

Metalika je podelila detalje rođenja sa svojih 8,2 miliona pratilaca na Instagram storiju benda.

Džojs M Figueiro, koja je kupila karte za šou pre tri godine, rekla je da je bila trudna 39 nedelja i da je sedela u posebnom delu za nastup kada su njene kontrakcije počele tokom seta Metalike. Pošto su ostale još samo tri pesme do kraja koncerta, plan je bio da je odvezu kolima hitne pomoći u bolnicu - ali više nije bilo vremena.

Deleći vesti u postovima napisanim i na portugalskom i na engleskom na Instagramu, Figueiro je rekla  je njen sin „rođen baš“ na stadionu dok je svirao najveći hit benda Enter Sandman.

- Ceo dan je bio veoma lud - rekla je ona, dodajući da se našalila da će se dečak zvati Džejms Ulrih – po frontmenu Metalike Džejmsu Hetfildu i bubnjaru Larsu Ulrihu.

Figueiro je rekla da je primila mnogo poruka i čestitki za rođenje sina i zahvalila se dobronamernicima na podršci.

- Fizički sam sjajno i pokušavam da razumem kako se sve ovo dogodilo. Hvala svima na ljubavi i brizi - napisala je ona.

Bio je to neobičan doček na svetu, ali mali Luan nije prva beba koja se rodila na nekom koncertu. I 2019. godine, jedna žena se porodila tokom Pink svirke na stadionu Enfild u Liverpulu - i navodno je devojčici dala ime Doli Pink.

Video: Žena se porodila na ulici u Borči: Hitna pomoć odmah došla na lice mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA