Stigla na odmor u Španiju, ali bez kofera: Nisu ga ni stavili u avion, i to ju je koštalo više od 800 evra

Džil O’Kalagen je u prošli utorak odletela iz Mančestera za Palmu de Majorku, ali njen kofer nikada nije ni unesen u avion

  • 1
Korona virus, koronavirus, aerodrom Foto: Tanjug/AP

Džil O’Kalahan (54) je u utorak iz Mančestera odletela na Palma de Majorku na dugo očekivani odmor, ali njen kofer nikada nije ni ušao u avion sa njom.

Uprkos brojnim pozivima i mejlovima avio-kompaniji TUI, koja je rekla da će njen prtljag stići sledećim letom, njen prtljag se još nije pojavio. Ostavljena samo sa odećom koju je nosila u avionu nekoliko dana, Džil je bila prinuđena da sa svojim partnerom potroši preko 800 evra na kupovinu osnovne odeće, kozmetike i iznajmljivanja automobila kako bi imala u čemu da bude do kraja odmora.

Osim zbog stvari, Džil je, prenose mediji, zabrinuta jer joj je u koferu među stvarim kompaktno ogledalo od njene pokojne majke.

Ona sada očajnički traži odgovore o tome gde je njen prtljag i kaže da kofera nije bilo od trenutka od kako su sleteli.

- Rečeno nam je da dolazi sledećim letom, i tako dan za danom, ali kada bi taj avion stigao, nije bilo kofera - rekla je ona.

Uprkos tome što je više puta kontaktirala TUI na njihovoj veb stranici, Džil nije mogla da dobije definitivan odgovor o tome gde je kofer, umesto toga ponuđeno joj je 90 evra u petak (13. maja), ali ovo tek treba da bude uplaćeno na njen bankovni račun.

Par je od tada morao da koristi svoje kreditne kartice.

- Niko ne može ni da dobije vezu sa aerodromom u Mančesteru. Pokušaj da se probije do njih je smešan. Ne znamo da li je prtljag izgubljen. Brinem da je moj kofer izgubljen. Stalno razmišljam šta da je neko putovao sa decom ili imao lekove u koferu. Bojim se da ćemo stići kući i da će nam ga isporučiti kada budemo kod kuće - zaključuje Džil.

Video: Lažna uzbuna na aerodromu u Beču: Gospođa ostavila kofer bez nadzora, svi pomislili da je bomba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • vodenicar

    16. maj 2022 | 14:49

    I To “Ju je” koštalo ??? Auuuh bre jel moguće da ovakve gramatičke greske prave oni koji treba da gramatiku znaju bolje od nas koji čitamo !!! Ili nam članke pišu novinari iz Hrvatske ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA