"Podmetnula požar zbog klipa od 15 sekundi": Tiktokerka na meti kritika, "nema ništa loše u snimanju videa"

- Trebalo je da u rukama drži kofu vode da bi ugasila požar, a ne da ga "glamurizuje" - navodi ekološka aktivistkinja

  • 1

Zvezda društvenih mreža iz Pakistana, Humaira Asgar suočena je sa kritikama pošto je snimila video dok je u pozadini besneo požar. U videu za TikTok, koji je snimila u srebrnoj balskoj haljini, je napisala: "Vatra izbija gde god se pojavim".

Međutim, klip je prenesen i na nalogu PakistanNature, a tiktokerka je optužena da je podmetnula požar, zbog, kako se navodi, klipa od 15 sekundi.

- Vlada mora da kazni takve tiktokere i brendove koji sarađuju sa njima.

Početkom ovog meseca policija je uhapsila muškarca u gradu Abotabad na severozapadu zemlje jer je namerno podmetnuo šumski požar da bi snimio video.

Jedan od korisnika društvene mreže napisao je "Ovo je kriminalno ponašanje!". Dok je neko drugi smatrao da ne bi bilo loše da zbog ovakvih stvari postoji dislajk opcija na Tviteru.

Posle kritika, oglasila se i toktokerka koju prati više od 11 miliona ljudi. U saopštenju koje je izdao "njen tim", navodi se da ona nije zapalila vatru i da nema ničeg lošeg u snimanju videa. Video je u međuvremenu obrisan.

- Trebalo je da u rukama drži kofu vode da bi ugasila požar, a ne da ga "glamurizuje" - rekla je Rina Sajed Kan Sati, ekološki aktivista. - Poruka koju ovaj video šalje je previše rizična i mora da bude obuzdana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 🤬

    18. maj 2022 | 23:34

    Samo se ti zajebavaj dok te ,,oni tvoji ,, nespale u istoj toj vatri🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA