Stravičan snimak nesreće na naplatnoj rampi: Kamionom se zakucao u stub i srušio celu konstrukciju

Ne znamo da li su povređene osobe u automobilu koji je stao da plati putarinu ili neko od radnika u kućici, ali vozač kamiona je prošao samo s manjim povredama

  • 2

Ludaka za volanom ima po celom svetu. A možemo upravo reći da je takav i ovaj vozač kamiona, koga je samo čudo spasilo pogibije, ali i da ubije još nekoliko ljudi.

Na snimku možete videti kako je izgubio kontrolu nad kamionom i njime se zakucao direktno u debeli betonski stub na naplatnoj rampi. Kamion je srušio i čitavu gornju konstrukciju naplatne rampe i to baš dok je jedan auto stajao pored kućice i plaćao putarinu.

Tako su osim nesavesnog vozača kamiona mogli da nastradaju i oni koji su bili putnici u automobilu, ali i radnik koji naplaćuje putarine i ko zna ko još.

Međutim, na svu sreću nije bilo nikakvog smrtnog ishoda.

Sam vozač kamiona, koga su vatrogasci morali da izvuku iz smrskane kabine, bio je sve vreme pri svesti i izašao je sa samo manjim povredama.

Video: Snimak užasnog sudara: Udario motorom u cisternu tokom vožnje, kaciga ga spasila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kamiondzija

    19. avgust 2022 | 16:40

    Sad dali je ludak za volanom ili je nešto krenulo po zlu to treba da odluči neko ko je stručan za to! Ovde ne nedostaju DVA MINUTA snimka sa kamere pa će im biti lakše da utvrde😜🤔

  • 3-4 sad

    19. avgust 2022 | 18:19

    Ti li si Zorane.... Dokle više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA