Najvrelija uzgajivačica gljiva će vas preznojiti dok se u tangama i brusu uvija i brine o pečurkama

Nisu svi zainteresovani za njene proizvode zbog njihovog kvaliteta, već zbog njenog atraktivnog izgleda, lepote i provokativnih snimaka iz pečurkare

  • 0

Mika Niparat Konjai uzgaja gljive u porodičnoj pečurkari i prodaje ih na lokalnim pijacama u provinciji Nakhon Pathom, na Tajlandu.

Da bi prekratila vreme dok bere pečurke, Mika se snima sebe kako pleše. Takođe, pravi selfije sa svojim sveže ubranim prozvodima.

S obzirom na izgled i lepotu, ona honorarno radi kao model i di-džej, što umnogome doprinosi i profitu koji ostvaruje, jer se upravo mnogi zbog toga odlučuju da kupuju kod nje.

Ima hiljade pratilaca na mreži. Međutim, nisu svi zainteresovani za njene proizvode zbog njihovog kvaliteta i mnogi muški obožavaoci komentarišu njen izgled, pogotovo kad objavi snimke na kojima radi samo u tanga gaćicama i brushalteru.

- Sadim pečurke i brinem se o njima. Moji kupci su veoma zadovoljni proizvodima jer su dobrog kvaliteta. Mnogo uživam u radu. Mislim da sam dostigla tačku u svom životu u kojoj želim samo mir. Biljke, a posebno pečurke, mi pružaju osećaj mira. Volim da se slikam sa svojim pečurkama. Uživam u komplimentima na račun mog izgleda i svi su ljubazni - kaže Mika.

Meštani i stranci se dive Miki ne samo zbog oblina, već i zbog odnosa prema poslu.

Jedan od njenih strastvenih obožavatelja rekao je da je ona je lepa, pametna i vredna i savršena, dok drugi kaže:

- Mislim da nikada neću naći tako lepu poljoprivrednicu kao što je ona. Zaljubljen sam u njenu strast prema pečurkama i njen neverovatan izgled.

O čemu pričaju njeni obožavaoci, a u njen atraktivan izgled i provokativne snimke možete se uveriti u videu na početku teksta.

Video: Najvrelija kasirka na svetu izluđuje provokativnim plesom: Svi lude kad u uniformi uvija kukovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA