Razvodi se 7. najbogatiji čovek na svetu: Kao razlog rastave naveo jedan razlog, angažovao privatnog sudiju

Brin i Šanahan nameravaju da detalje razvoda zadrže van javnosti

  • 0
Nikol Šanahan Nicole Shanahan žena supruga  i Sergey Brin Sergej Brin Foto: Profimedia/Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock Editorial

Suosnivač Gugla Sergej Brin podneo je zahtev za razvod od svoje supruge sa kojom je bio u braku četiri godine, navodeći kao razlog razlaza "nepomirljive razlike", a par navodno još od decembra prošle godine ne živi zajedno.

Sedmi najbogatiji čovek sveta, čije se bogatstvo procenjuje na 93 milijarde dolara, tajno je podneo zahtev za razvod od advokatice i preduzetnice Nikol Šanahan još u januaru, navodi Insajder, koji prenosi da papiri koje je milijarder dostavio navode da će se tek utvrditi podela imovine.

Ovaj 48-godišnjak je kao razlog razlaza naveo "nepomirljive razlike u karakterima", uz napomenu da su on i Šanahan, sa kojom se tajno venčao u novembru 2018. godine, razdvojeni od 15. decembra.

Vest o njihovom razvodu stiže samo nekoliko dana nakon što je otkriveno da je Brin kupio novi dom, veliku vilu u Malibuu vrednu 13,5 miliona dolara koja je bila u vlasništvu pop zvezde Pink.

Brin i Šanahan zajedno imaju ćerku, koja je rođena 2018. godine, a suosnivač Gugla je zatražio da podele starateljstvo nad njom.

Prema pisanju Insajdera, Brin i Šanahan nameravaju da detalje razvoda zadrže van javnosti.

Par je navodno angažova provatnog sudiju kako bi se osigurali da detalji neće isplivati u javnosti, a za njegove usluge izdvajaju 950 dolara na sat, kao i dodatnih 300 dolara za njegovog pomoćnika. 

Iako je angažovanje privatnog sudije skupo, ono osigurava da se brakorazvodni postupak koji može da traje mesecima, ako ne i godinama, okonča u rekordnom roku.

Brin se za privatnog sudiju odlučio i tokom prvog razvoda od preduzetnice En Vojcicki, sa kojom ima dvoje dece, a par se rastao 2015. godine.

Većina detalja o razvodu bivšeg para, koji je usledio dve godine nakon što se par razišao, kada je Vojcicki otkrila poruke koje je Brin razmenjivao sa devojkom Amandom Rozenberg, koja je u to vreme radila u Googl-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA