"Dobiću srčku zbog vas": Hrvat spasavao male lastavice koje su pale iz gnezda, one mu stalno bežale

Ptice su na kraju osrtale na sigurnom

  • 2
Lastavica ispala iz gnezda Printscreen: TikTOk/nkrkan

Da je spasavanje životinja, posebno onih malih i bespomoćnih dobro delo, na primeru je pokazao i jedan Hrvat. On je na TikTok-u objavio video u kom se vidi kako u više navrata pokušava da spasi malu lastavicu koja je ispala iz gnezda.

- Imaš sreće što sam te uhvatio pre Žire, jer sledeći put kada ispadneš to bi ti mogao biti poslednji pokušaj letenja - govori on maloj lastavici dok se penje na merdevine kako bi je vratio u gnezdo.

Čim je pticu smestio u gnezdo ona je ponovo poletela i otišla u dvorište, ali je čovek ponovo bio uporan. Ponovo je uspeo da je uhvati i vrati u gnezdo, a onda je umesto nje druga lastavica poželela da se i ona malo prošeta po dvorištu.

@nkrkan spašavanje letećih kokoša #bird #lives #matter 🐥🐓🦅 #fyp ♬ original sound - "nKrkan"

- Nemoj tamo, tamo ima zmija, dobiću srčku zbog vas, gori zemlja, a vam se šeta. Uđite malo iskulirajte dok vam majka ne dođe - govori on lastavići dok je vraća u gnezdo.

Ona deviza "treća sreća" se ovoga puta pokazala kao tačna, pa je misija spasavanja ovoga puta tu završila i ptice su ostale na sigurnom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA