≫ 

Lepa pastirica zaludela mreže: Brine o 600 ovaca, deli snimke sa stadom, zovu je "nežni pustinjski mesar"

Njen nalog na društvenoj mreži počeo je da privlači pažnju nakon što je u februaru objavila snimak u kojem je zaklala i odrala ovcu za osam minuta

  • 0

Lepa devojka, koja radi kao pastirica na severozapadu Kine, prikupila je više od 7,2 miliona fanova na društvenoj mreži Douyin, gde objavljuje snimke iz svog svakodnevnog života.

Huiran (21) živi u autonomnom ujgurskom regionu Sinđan, gde radi kao pastirica na farmi ovaca svoje porodice.

Poznata među svojim fanovima kao "nežni pustinjski mesar", Huiran ima nalog na društvenoj mreži Douyin pod nazivom "The Sheep of Gray Wolf", na kojem deli pogled na svoj svakodnevni život kao pastirice.

Sa preko 7,2 miliona obožavalaca, Huiran pratiocima pruža različite sadržaje, uključujući čuvanje i hranjenje ovaca, pecanje i pečenje jagnjetine.

Hurain se preselila na farmu 2018. godine i živi sa svojom porodicom pastira. Njena dnevna rutina uključuje čuvanje oko 600 ovaca i brigu o stadu. Ova 21-godišnjakinja je počela da postavlja video snimke na Douyin u novembru prošle godine nakon što je bila inspirisana njenim jedinstvenim životom pastira i okolnim pejzažom.

Njen nalog na društvenoj mreži počeo je da privlači pažnju nakon što je u februaru objavila snimak u kojem je zaklala i odrala ovcu za osam minuta.

Mlada pastirica veruje da su njeni snimci postali viralni zbog kontrasta između njene pojave i posla kao pastirice.

- Možda postoji oštar kontrast između mog mršavog izgleda i snimka mesara, jer je video odmah postao hit - rekla je Huiran za Henan Economic Nevs.

Na drugom snimku, jedan od ovana u stadu koji Huiran čuva nespretno pada nakon što je naleteo na ogradu.

- Hajde da se pozdravimo sa muškarcima na ovom svetu, čak su i ovnovi nepouzdani i neće se podići čak i ako padnu - napisala je uz snimak.

Na ostalim snimcima vidi se kako čuva stado, hrani životinje i mazi se sa jaganjcima.

Ova 21-godišnjakinja je rekla da se nada da je njeni pratioci neće videti kao brutalnog mesara jer sebe smatra devojčicom u duši.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA