Porodica iz Srbije proslavila 18. rođendan na groblju: Hrane i pića u izobilju, torta u obliku psa

Nesvakidašnji video sa groblja postao viralan preko noći, a komentari se samo nižu

  • 0
Torta Foto: Printscreen/Tiktok

Kada izgubimo bližnjeg svog, ostaje tuga koja godinama raste. Rečenica "vreme leči sve" u nekim slučajevima nije baš tačna. Tuga ostaje zauvek, a svi se trude da uspomene na bližnje sačuvaju što duže.

Snimak jedne porodice iz Srbije, postao je viralan na društvenim mrežama, nakon što su se okupili na groblju da proslave 18. rođendan svom prerano preminulom sinu, bratu, prijatelju.

@bosankausrcu1995 #duet with @naci_321 #foryoupage #foryou #foryou #foryou #foryou #foryopage #foryoupage #duet #duet #foryoupage ♬ original sound - naci_321

Hranu su poređali po spomeniku, a bilo je svega. Pita, mesa, kolača, voža, torti, pića, grickalica a svima je pažnju najviše privukla torta u obliku psa na kojoj su stajale dve svećice sa brojevima 1 i 8, kao i isti broj balona koji je stajao malo dalje.

Budući da je u Srbiji tradicija da se pokojnima na grob donosi hrana, i da važi pravilo da se deli to je uradila i ova porodica.

Ispod videa koji je postao viralan, nizali su se komentari ljudi koji su mahom osuđivali ovaj potez porodice.

"Kako i koliko grozan običaj. Imao sam priliku da ovo jednom vidim uživo. Jezivo deluje", "E, sad sam sve videla", "Strahota", samo su neki od komentara onih koji su osudili ovakav način ponašanja porodice preminulog na groblju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA