Da li je ovo ćerka Kim Džong Una? Eksperti veruju da su kamere snimile "dobro čuvanu tajnu"

Devojčica koju su snimile kamere je, kako se veruje, ćerka severnokorejskog lidera

  • 3
Kim Džong Un Foto: Tanjug/AP

Kamere su navodno snimile "dobro čuvanu tajnu" Kim Džong Una - njegovu ćerku. Eksperti u Kini veruju da je devojčica koja je snimljena na jednoj državnoj ceremoniji zapravo ćerka severnokorejskog lidera.

Devojčica se navodno zove Kim Džu Ae, a snimljena je početkom ovog meseca na proslavi Dana državnosti.

Ona je bila među decom koja su pevala Kim Džong Unu i njegovoj supruzi Ri Sol Ju, ali je nešto kod ove devojčice privuklo posebnu pažnju kineskih eksperata.

Jedan analitičar je na blogu InDPRK primetio je kako Ri Sol Ju poseže baš za ovom devojčicom na kraju predstave, stavlja ruku na leđa deteta i vidi se kako "razgovara sa njom lično", i prekida razgovor samo kada treba da skloni drugu devojčicu sa puta svog muža.

Kada se druga deca pribiju oko Kim Džong Una, skačući od uzbuđenja, ova devojčica deluje smirenije, čak i hvata drugu devojčicu za ruku da je zadrži kada ga prati preblizu.

Analitičari kažu da je bilo "znakova" i tokom same predstave - da je kamera bila posebno fokusirana baš na ovu devojčicu kada su deca zapevala, te da je kamera nekoliko sekundi prvo snimala nju, a onda se samo ova devojčica našla na snimku više puta.

Istovremeno, ona je jedina devojčica kojoj je kosa bila puštena i koja je nosila bele soknice.

Ističu i kako se čini da su i sami Kimovi "bez treptaja" gledali priredbu, a u jednom trenutku kamera ide direktno od njihovih ozarenih lica do krupnog plana devojčice.

Ponekad se može čak videti i Kimova sestra Kim Jo Jong, koja briše suze.

Drugi su primetili i da je ova devojčica nastupala samo kada je Kim Džong Un bio prisutan, i da naredne večeri nije bila na priredbi.

Majkl Meden, stručnjak za severnokorejsku elitu, rekao je da je Kimova ćerka sličnih godina kao devojčica koju su kamere snimile.

- Ona bi trebalo da ima blizu deset godina, što su otprilike godine devojčice koja je prikazana na snimcima državnih medija - rekao je Meden.

Dodao je da je Ri Sol Ju i sama imala višestruka TV gostovanja pre nego što je ikada "identifikovana" kao deo prve porodice.

- Ri se u nekoliko navrata pojavljivala na severnokorejskoj televiziji kao pevačica, ponekad kao solista, na koncertima. Ova pojavljivanja su se dogodila pre njene identifikacije u julu 2012. kao žene Kim Džong Una - rekao je on.

Istakao je i da je i sam Kim Džong Un, kada je bio dete bio skriven od svih osim glavne severnokorejske elite koja je imala bliske porodične ili lične veze sa njegovim ocem.

- Niko nije mogao da priča sa njim ili njegovom sestrom bez odobrenja njihovog oca.

Video: Nikada opušteniji Kim Džong Un u prvom pojaviljivanju u javnosti nakon misterioznog nestanka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pavke🇷🇸

    23. septembar 2022 | 14:04

    Živeo KIM🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏🙏🙏🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Drug Danilo

    23. septembar 2022 | 18:51

    Pa gde si druze KIME? Daj malo "zorta" Amerima,vidis da su te zboravili uposte te nigde nepominju? Zevekni onu jednu kartonsku nuklearku da Ameri malo "kmece"!🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA