≫ 

Pukla ljubav između muškarca i lepe Sofije zbog koje je ostavio ženu: Rekao da je agresivna, ne želi je nazad

On i Sofija bili su glavna vest britanskih medija u maju nakon što je ostavio partnerku i iselio se iz porodičnog doma sa svojom novom ljubavnicom kako bi mogli da započnu život zajedno

  • 0
Sofiia Karkadym Tony Garnett

Foto: Instagram/sonya_dobrvlsk

Muškarac iz Velike Britanije koji je započeo vezu sa ukrajinskom izbeglicom nakon što su je on i njegova partnerka primili u svoj dom, ostavio ju je nakon svađe, prenosi Daily mail.

Toni Garnet (30) tvrdi da je izbacio Sofiju Karkadim (22) iz njihove iznajmljene kuće. Optužio ju je da nije mogla da se nosi sa alkoholom i da je nožem oštetila zid u kući.

Njene stvari su spakovane u crne kese i čekaju da ih pokupi, prenosi Daily mail. Garnet je optužio Sofiju da se meša u njegov odnos sa ćerkama, rekavši joj da će njih uvek stavljati na prvo mesto.

Toni se zaljubio u Sofiju nekoliko dana nakon što je počela da živi sa njim i njegovom partnerkom Lornom Garnet (28), koja je majka njegove dve ćerke.

On i Sofija bili su glavna vest britanskih medija u maju nakon što je ostavio Lornu i iselio se iz porodičnog doma sa svojom novom ljubavnicom kako bi mogli da započnu život zajedno.

Sofija je izbeglica iz Ukrajine, koja je pobegla iz zemlje tokom rusko-ukrajinskog sukoba.

Garnet je u izjavi za Daily mail rekao da su "završili kao par".

Sofiia Karkadym, Sofija Karkadim

Foto: Instagram/sonya_dobrvlsk

Rekao je da je to shvatio kada su se posvađali u subotu uveče dok su slavili njegov 30. rođendan u kući u Bredfordu. Rekao je da je pozvao i policiju nakon što je Sofija navodno oštetila zid, zbog čega su predstavnici vlasti došli na njihovu adresu.

Prema njegovim rečima, dojadilo mu je njeno iracionalno ponašanje tokom četiri i po meseca veze.

- Ne mogu više da podnesem njeno nasilje ili bes. Ostavio sam Lornu i dve ćerke zbog nje, uložio sam dodatni napor kako bismo ostali zajedno. Radio sam naporno da bi veza uspela. Mislio sam da sam zaljubljen u nju, ali postoji njena strana koju ne mogu da podnesem. Postaje besna i agresivna - rekao je Garnet.

Britanac tvrdi da je Sofija u subotu uveče uzela nož i nekoliko puta izbola zid.

- To me je uplašilo i morao sam da pozovem policiju. Bio sam zabrinut za svoju bezbednost -dodao je on.

Do svađe je došlo dok je još dvoje izbeglica iz Ukrajine boravilo kod njih. Sofija Rastorhujeva i njen dečko Ilja Tronevič uselili su se kod njih nakon što je Toni video njihov očajni apel na Fejsbuku, u kojem su tražili smeštaj.

Sofia karkadim Sofiia Karkadym

Foto: Instagram

- Napravio sam grešku što sam ušao u vezu sa njom. U to vreme moja veza sa Lornom je bila završena i bio sam nesrećan. Ali to nije bila prava stvar za mene, pokušao sam da joj pomognem - rekao je on.

Toni je rekao da će uskoro potražiti novi dom, a da mu je Sofija poslala niz poruka otkako su raskinuli, u kojima mu je napisala da ga voli i moli ga da se pomire.

Kako je ispričao, rekao joj je da je ne želi nazad, i da joj je već dao šansu za šansom.

Nakon što je čula za raskid, Lorna je svojim prijateljima rekla da je znala da će se to završiti katastrofom, ali je iznenađena što se to desilo tako brzo.

Lorna je navodno svojim prijateljima rekla da ga "neće primiti nazad ni za milion godina", prenosi The Sun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA