≫ 

Oglasila se Sofija nakon raskida i hapšenja: Slomljena sam, nemam para ni gde da odem

Nakon raskida pokušala je da provali vrata njihovog iznajmljenog doma, zbog čega ju je uhapsila policija. Tokom privođenja u utorak, vikala je da ga voli

  • 4
Sofiia Karkadym, Sofija Karkadim Foto: Instagram/sonya_dobrvlsk

Ukrajinska izbeglica, koju je ostavio dečko iz Velike Britanije sa kojim je ušla u vezu dok je boravila u njegovom porodičnom domu, progovorila je nakon raskida i dramatičnih događaja.

Sofija Karkadim (22) rekla je da je slomljena nakon što je otac dvoje dece Toni Garnet (30) okončao njihovu četvoromesečnu vezu. Nakon raskida pokušala je da provali vrata njihovog iznajmljenog doma, zbog čega ju je uhapsila policija. Tokom privođenja u utorak, vikala je da ga voli.

- Izgubljena sam. Slomljena sam i dalje gajim osećanja prema Toniju. Ovde nemam nikoga. Nemam dom i nemam para. Nemam ni prijatelja - rekla je ona za Daily mail.

Sofija je rekla da ju je policija upozorila da ne kontaktira Tonija, ni telefonom, porukama niti lično, a ukoliko prekrši ove uslove, biće opet uhapšena i optužena.

Sofiia Karkadym Tony Garnett Foto: Instagram/sonya_dobrvlsk

Plavokosu IT menadžerku policija je već dva puta privodila i držala pod sumnjom za prinudno i nekontrolisano ponašanje. Njeno poslednje pritvaranje dogodilo se sinoć ispred Tonijeve iznajmljene kuće u Bredfordu.

Toni je zamolio policiju da ne podnosi prijavu nakon što je navodno šutnula vrata od kuće i vrištala.

- Nikada nisam povredila Tonija, nikada ga nisam napala. Bila sam uznemirena zbog nečega u vezi sa njegovom bivšom partnerkom i decom, ali mi je obećao da će brinuti o meni i da će sve biti u redu - rekla je ona.

Sofija je rekla kako ne zna šta dalje da radi.

- Verovatno ću se vratiti nazad. Sanjala sam o životu sa Tonijem, ne znam kako se ovo dogodilo. Raskinuo je samo preko poruka, izbacio me na ulicu i ne zanima ga gde sam ili da li sam bezbedna - rekla je ona.

Sofija je rekla da je pobegla iz Ukrajine, ali da nije sigurna kako će se vratiti u zemlju, jer je u ratu sa Rusijom.

Nakon što je policija odvela Sofiju na ispitivanje, puštena je na slobodu bez podnošenja prijave.

Daily mail prenosi kako je navodno rekla policiji da će se vratiti u svoju zemlju i svojoj porodici.

Njena viza koja joj je omogućavala hitan status izbeglice na šest meseci ističe za nekoliko nedelja.

Sofija i Toni bili su glavna vest britanskih medija u maju nakon što je ostavio partnerku Lornu i iselio se iz porodičnog doma sa svojom novom ljubavnicom kako bi mogli da započnu život zajedno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA