≫ 

"Mala, ne pravi se nevina": Šef devojci slao degutantne poruke, nudio joj odnose za veću platu. Objavila ih je

"Mogla si se na par minuta spustiti sa tim usnama ispod stolaMogla si se na par minuta spustiti sa tim usnama ispod stola i imati platu ko Bog - piše ovaj čovek bez ikakvog ustezanja.

  • 8
Poruke

Foto: Shutterstock, slobodnadalmacija.hr / Facebook

Jedna Dalmatinka je na Fejsbuku napisala dramatičan status i pokazala skrinšotove poruka za koje tvrdi da joj je poslao šef.

U njima su otvorene ponude za seks i napomena da, ako bude poslušna, može da očekuje i povišicu.

Kaže kako je sve prijavila.

- Veče, ovo odmah moram da objavim jer sam u šoku. Ovo ću da prijavim nadležnima pa zato ne želim da odajem i puno ime i prezime dotičnog i o kojem se obrtu radi, ali evo. Odvratno i degutantno. Uglavnom radi se o..., pa se pripazite onih s ovim inicijalima dok sve ne izvedem na čistac. Inače za gospodina sam radila kao... I kao što vidite, uz sve poruke zvao me 10 puta u roku par minuta - navela je ta žena koja živi u jednom dalmatinskom gradu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kako se može videti iz poruka koje objavila, njen šef predložio joj je da dođe u njegovu kancelariju, lepo obučena kako bi "zaradila" unapređenje.

Kada mu je šokirana devojka odgovorila da ne zna o čemu priča i da daje otkaz on je ipak nastavio po svom.

- Budi dobra i nemoj se sa mnom natezati. Volim takve kao ti, ne daš se lako - piše on, a na devojčino da ima momka, nastavlja:

- Ne mora on ništa da zna. Pališ me, još kad sam video tvoje oči...mala ne pravi se nevina. Mogla si se na par minuta spustiti sa tim usnama ispod stola i imati platu ko Bog - piše ovaj čovek bez ikakvog ustezanja.

- Mene je kao muškarca sramota da ovakve osobe postoje. Svaka čast tebi, ovakvih će biti sve više ako se ćuti, aćuti setako da svaka podrška. I definitivno nemoj sama ići na taj razgovor - naveo je jedan muškarac u komentaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Petra

    30. septembar 2022 | 09:06

    Ne razumem čemu dopisivanje kada neko šalje degutantne poruke? Posle prve takve rečenice, trebalo bi da se završi komunikacija. Dala je otkaz i ćao manijaku

  • ŠEF

    30. septembar 2022 | 11:24

    A sta sve vi zene radite da bi dobile bolje mesto i napredovanje?Pa dajte ,čast izuzecima,radim u velikoj firmi i znam sta sve zene rade zbog licnog interesa,99 posto udate!?A tek sluzbena putovanja i ostalo sta se tamo radi!

  • Bugarin.

    30. septembar 2022 | 09:41

    Ma to treba,, Uštrojiti,, i završiš posao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA