≫ 

Lepa Sofija se tužna vraća u Kijev, pati za bivšim iz Britanije: "Nadam se da će se predomisliti, volim ga"

Sofija kaže da joj je jako žao zbog sveg što se dogodilo

  • 5
Sofiia Karkadym, Sofija Karkadim

Foto: Instagram/sonya_dobrvlsk

Ukrajinka koju je nedavno ostavio njen britanski ljubavnik, nakon što je zbog nje napustio ženu i dvoje dece, vratila se u svoju ratom razorenu zemlju, piše Daily Mail.

Sofija Karkadim (22), je još uvek nesrećna zbog raskida veze sa Tonijem, ukrcala se na avion iz Manšestera za Poljsku, odakle će nastaviti put za Ukrajinu.

Njih dvoje viđeni su zajedno na aerodromu nakon što ju je on optužio da je nasilna, da stalno pije i preti mu nožem zbog čega je odlučio da prekine njihovu četveromesečnu vezu.

Sofija kaže da se još uvek nada da će se Toni predomisliti.

- Kupila sam povratnu kartu jer je koštala svega nekoliko funti više od one u jednom smeru. Ako se Toni predomisli, mogu da se vratim i stvarno se nadam da će to učiniti. Za mene ne postoji drugi muškarac i zamolila sam ga da, ako je ikako moguće, ne viđa druge žene. Možda možemo da rešimo naše probleme. Možemo da razgovaramo u budućnosti. Volim Tonija više nego što to rečima može da se opiše. Rekla sam mu da mi je žao što sam ga povredila - rekla je Sofija.

Ona kaže da joj je jako žao zbog sveg što se dogodilo.

Planirali venčanje

Sada bivši ljubavnici, započeli su svoju aferu deset dana nakon što je Sofija kao izbeglica uselila u dom koji su do tada delili Toni i njegova supruga Lorna i njihova deca. Sofija je pobegla kad je u Ukrajini počeo rat.

Toni i Sofija priznali su da su se zaljubili i uskoro iselili uz kuće. Kratko su živeli kod njegovih roditelja, a onda su zajedno iznajmili kuću u kojoj su živeli do raskida.

U početku su bili vrlo srećni i planirali su zajedničku budućnost i venčanje.

Međutim, ljubav je počela da jenjava nakon nekoliko žučnih svađi koje su se dogodile dok su bili u pijanom stanju.

Sofiia je kazala kako se teško mirila s tim da Toni zbog njegove vazektomije neće moći da ima decu, da on već ima decu iz prvog braka o kojima jako lepo govori.

- Njena viza je isticala i ona je rekla da će aplicirati za novu. To je u redu, što se mene tiče, sve dok mi se više ne pojavljuje pred očima. Policija ju je već dva puta uhapsila zbog nasilnog ponašanja. Jednom je banula u kuću mojih prijatelja gde sam bio na večeri i lupala je po vratima. Ne znam kako je saznala da sam tamo. Izvinio sam se prijateljima i vratio je u hotel u koji ju je smestila policija. Upozorio sam je da će, ako bude ponovno uhapšena, dobiti policijski dosije i više neće smeti da uđe u zemlju. Ona mora da shvati zakon kao i pravila raskida. Ona i ja smo gotovi - rekao je Toni.

On je na kraju rekao da planira da nastavi sa svojim životom i da u narednom periodu zeli da se posveti svojoj deci.

- Nedostaju mi ćerke, one su mi na prvom mestu - rekao je Toni.

Video: Kaja za Telegraf o raskidu s Mateom: Otkrila detalje, pa pomenula i Karleušin razvod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Гаргамел

    5. oktobar 2022 | 07:35

    😂😂😂

  • Čika Velja

    5. oktobar 2022 | 08:56

    Koji manipulator od žene! Očigledno joj je mesto u Ukrajini!

  • Bojana

    5. oktobar 2022 | 08:02

    Cuj cerke mu na prvom mestu, a bisu mu bile kad je svojevoljno napustio porodicni dom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA