≫ 

CNN zabranio voditeljima da piju alkohol za doček Nove godine? Ranijih godina imali su brojne ispade

Restrikcije dolaze nakon što su CNN-ovi zaposleni poput Dona Lemona bili vidljivo pijani tokom novogodišnjih svečanosti

  • 1
Piće, alkohol, druženje uz alkohol Foto: Pixabay

Novi direktor CNN-a rekao je zaposlenima da voditelji u eteru neće moći da piju tokom izveštavanja sa dočeka Nove godine, iako će d

Video: Ljuti demonstranti vandalizovali zgradu CNN-a u Atlanti

va voditelja biti izuzeti od zabrane.

Novi izvršni direktor kablovske mreže Kris Liht rekao je zaposlenima na sastanku ove sedmice da konzumiranje alkohola pred kamerama šteti kredibilitetu CNN-a u očima gledatelja, navodi se u tekstu Varietyja koji se poziva na neimenovano osoblje CNN-a.

Restrikcije dolaze nakon što su CNN-ovi zaposleni poput Dona Lemona bili vidljivo pijani tokom novogodišnjih svečanosti.

Lemonove ludorije donele su mu popularnost na društvenim mrežama. Jedne godine probušio je uho uživo u programu nakon što je otkucala ponoć. Tokom drugog emitovanja, pijani Lemon izjavio je da je "odrastao muškarac" koji "može da kaže svoje mišljenje na televiziji i to izluđuje ljude".

"Možete me poljubiti u zadnjicu, nije me briga. Baš me briga", rekao je Lemon tada.

Čini se da Endi Koen, jedan od voditelja koji su izuzeti od zabrane, nije zadovoljan odlukom izvršnog direktora, pa je u svojoj emisiji u sredu zvučao prkosno, obećavši da neće smanjiti konzumiranje alkohola na Times Skveru uprkos brojnim neugodnostima tokom ranijeg izveštavanja.

"Samo želim da znate da ćemo Anderson i ja partijati jače nego što smo ikad pre partijali u novogodišnjoj noći!", rekao je energični Koen gledateljima dok su njegovi gosti aplaudirali s odobravanjem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Andy Cohen (@bravoandy)

Koen je pre dva dana pustio isečak prethodne novogodišnje emisije u kojoj svojoj trezvenosti govori "Sajonara, gubitniče". Komentar je zapravo bio deo Koenovog govora protiv tadašnjeg gradonačelnika Njujorka Billa de Blazia. Voditelj je kasnije rekao da se "ne seća" svog govora o de Blaziu.

Ovogodišnji doček Nove godine biće prvi u eri novog izvršnog direktora, koja je započela početkom ove godine nakon odlaska njegovog prethodnika, Džefa Zakera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boža zemunac

    19. novembar 2022 | 07:20

    Alkohol ne može. Ali zato biće droge. Ha ha ha..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA