OD DEBELJUCE DO SEKSI CICE: Smršala 64 kilograma i postala lični trener, evo kako sada izgleda (FOTO)

I nakon što je smršala, ružni komentari na račun njenog izgleda su se nastavili. Zamerali su joj što ima višak kože na telu koji visi, zbog čega je rešila da se podvrgne operaciji

  • 3
Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Stefani Sibruk iz Portlanda u Oregonu je devojka koja se tokom svog života suočavala sa ružnim i bolnim komentarima na račun njene debiljne i fizičkog izgleda. Zato je rešila da "uzme stvar u svoje ruke" i smršala čak 64 kilograma.

Smršala je 72 kilograma, ali TAJNA koju krije ispod seksi haljine je JEZIVA (FOTO) (18+)

Ceo postupak mršavljanja je zabeležila i objavila na Instagramu kako bi poslužila kao pravi primer i motivisala ljude da smršaju.

Međutim, ružni komentari na račun njenog izgleda su se nastavili. Zamerali su joj što ima višak kože na telu koji visi zbog čega je rešila da se podvrgne operaciji.

Pre zahvata, Stefani je na parčetu papira ispisala sva negativna osećanja i loše komentare koje je doživela na račun svog izgleda. Zatim je otišla na operaciju.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Doktor joj je uklonio višak kože, ali i negativne misli i mržnju kojom je bila ispunjena.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

- Sada sam ponosna na svoje ožiljke. Oni me podsećaju kako sam uporna i vredna bila i šta sam stvorila. Postala sam lični trener jer smatram da jedino tako mogu da razumem ljude koje treniram - rekla je Stefani.

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vanja

    28. decembar 2015 | 23:28

    Bravo!

  • Zile

    29. decembar 2015 | 06:09

    Pa nije lični trener jer bi onda samo sama sebe trenirala!!! Valjda personalni trener ? Kad trenira druge. Izraz je inače engleski pa ga je glupo bukvalno prevoditi već mora i na našem jeziku da ima smisla a ako ne postoji onda bolje njihov da koristimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA