Evo kako u Hrvatskoj klijent priča s radnicom na šalteru: Kučko prokleta, je..m ti mater! (VIDEO)

Razjareni muškarac je u poslovnicu stigao kako bi raskinuo ugovor sa mobilnim operaterom. Radnici na šalteru uputio je niz psovki, a polupao joj je i kompjuter

  • 58

Malo je falilo da je prebije. Mučna scena odigrala se u Splitu, u poslovnici jednog hrvatskog mobilnog operatera, kada je nezadovoljni klijent psovao i pretio rednici na šalteru.

Razjareni muškarac je u poslovnicu stigao kako bi raskinuo ugovor sa tim operaterom. On je radnici uputio bujicu pogrdnih reči, uz nezaobilazno pominjanje majke.

Sve vreme dok joj je on pretio ostali klijenti i radnici u poslovnici mirno su stajali, kao da se ništa ne dešava.

Na kraju, muškarac je razbio i kompjuter i malo je nedostajalo da i fizički nasrne na radnicu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • F10

    3. jul 2014 | 17:33

    Šalteruša ovdje nije ništa kriva. Pravila firme su takva, ona samo radi onako kako joj se kaže. Nije sigurno ona dizala cijene, nit ona može raskinut ugovor sa nekim tek tako, e ti došao, hoćeš da raskineš ugovor, hoću, super. Halo za sve postoji neka procedura. Medicinski sam radnik, 2 dana sam mjenjao koleginicu za šalterom i nikad više, lijepo moje odjeljenje. To je definitivno jedan od najgorih poslova. Prvo što ljudi sve hoće ODMAH i SAD, drugo što svi misle ti tu sjediš i super ti je, treće ništa ne možeš da uradiš bez onog viž tebe tj. DR. on kaže dolazim danas i primiću 15 pacijenata, ti lijepo obavjestiš pacijente, oni dođu a onda uslijedi poziv u sali sam neću doći i tako dan za danom. I onda svi ti pacijenti navale na tebe psuju, vrijeđaju, prijete i sl. ali na "šalterušu", jer ona je kriva, a doktora niko i ne spomene. Ima ovakvih slučajeva puno, punooo. Nažalost.

  • Djordje

    3. jul 2014 | 17:29

    Najveca sramota je da bez obzira na razlog njegovog urlanja,niko nije devojci stao u zastitu. Ona je samo radnik!!!!!

  • Nešo

    3. jul 2014 | 18:39

    A onog klipana od kolege sto konju moze rep iscupat,bitno je da ima sahovnicu na majici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA