TAKSISTA IZ NOĆNE MORE: Udario mušteriju čekićem u glavu, pa pobegao! (VIDEO)

Žrtvu i mušteriju je pokupio u dva sata ujutru, a svađa je nastala zbog rute kojom ih je vraćao kući. Prepirka je nastavljena i dalje pa ih je vozač izbacio iz kola i naneo teške telesne povrede mladiću

  • 0

Taksi vozač iz San Franciska, optužen je za nanošenje teških povreda putniku jer ga je udario čekićem po glavi.

Sve se desilo u naselju Bernal Hits, saopštila je policija. Patrik Karaha (26) koji je nedugo nakon zločina uhapšen u svom domu, na sudu je istakao da nije kriv i platio je kauciju u iznosu od 125.000 dolara, pa je pušten da se brani sa slobode.

Navodno, on je žrtvu i njegova dva prijatelja pokupio u utorak uveče ispred jednog noćnog kluba u dva sata ujutru. Svađa je nastala zbog rute kojom ih je taksista vozio kući, a kada je video da se strasti neće smiriti, vozač je stao na raskrsnici Elsvort i avenije Alumejni, i prisilio ih je da izađu iz vozila. Prepirka se nastavila i napolju, pa je vozač taksija uzeo čekić, udario žrtvu u glavu i pobegao.

Kada je policija stigla na mesto događaja pronašla je žrtvu kako sedi na ulici, iz glave mu je tekla krv, a privremeno je gubio i svest.

Pogledajte video:

(Telegraf. rs / Izvor: sanfrancisco.cbslocal.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA