POBEDIO SMRT: Dobio je rak i skroz se osušio, a kada ga je pobedio postao je uspešan bodibilder! (VIDEO)

U video snimku koji je postavio na Jutjubu, mladi Zak je ljudima pokazao koliko je njegova želja bila jaka, aludirajući na to da se sve može postići, samo ako se dovoljno želi

  • 9

Mladi Zak Zajler, sa petnaest godina dobio je rak. Nakon terapije u bolnici i mučnih dana, ovaj čovek uspeo je da pobedi opaku bolest. Od slabašnog momka, koga je bolest gotovo "pojela", uspeo je da iz cele priče izađe kao pobednik.

Zak je nakon pobede bolesti, tri godine intenzivno radio na sebi, ne uzimajući nikakve steroide ili bilo šta "što nije prirodno".

U video snimku koji je postavio na Jutjubu, ljudima je pokazao koliko je njegova želja bila jaka, aludirajući na to da se sve može postići, samo ako se dovoljno želi.

Zajler je na svojoj zvaničnoj stranici napisao da je prošao trogodišnju transformaciju od raka, do ostvarenja svojih želja i ciljeva. On trenutno ne učestvuje ni na jednom takmičenju u bodibildingu, ali planira da se takmiči u budućnosti.

Zak je takođe napisao da se nada da će svojim primerom uspeti da motiviše ljude i da će uspeti da prikaže vrednost života.

Pogledajte neverovatnu transformaciju ovog čoveka!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran Holand

    19. oktobar 2014 | 12:09

    Za pobedu i volju svaka cast...al prica da nema hemije je ravna fantaziji.A evo nek pokaze bilo koga da ima ovaku definicju posle 3 godine vezbanja samo sa tegovima ja sebe proglasavam magarcem.Ja treniram 12 godina od toga zadnjih 4 uzimam i neke primese na hemiskoj bazi i za tih 4 godine sam postigao u misicnoj masi i definiciji vise nego za 8 na suvom vezbanju.Uzgred budi receno imam 40 godina,194 cm i 114 kg...sa procentom masti u telu 17...

  • On_

    19. oktobar 2014 | 12:23

    Respekt !

  • No name

    19. oktobar 2014 | 21:19

    Samo neka je ziv i zdrav pa lako cemo za sve!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA