MONSTRUOZNO: Silovao devojku i sve to snimao mobilnim telefonom?

D. H. (27) iz Gradačca priveden je zbog sumnje da je u mestu Turić, kod Pelagićeva, silovao osamnaestogodišnju poznanicu P. Z. i sve to snimao mobilnim telefonom

  • 8

D. H. (27) iz Gradačca priveden je zbog sumnje da je u mestu Turić, kod Pelagićeva, silovao osamnaestogodišnju poznanicu P. Z., prenose mediji u Bosni i Hercegovini.

Ovaj slučaj prijavljen je policiji u Modriči, nakon čega je sprovedena detaljna istraga, pa je osumnjičeni pronađen i ispitan, a potom i pušten da se brani sa slobode. Po nepotvrđenim informacijama, D. H. je nesrećnu devojku silovao po povratku iz Gradačca, gde su išli da popiju piće u jednom kafiću.

- On ju je silovao po povratku kući. Zaustavio je vozilo pored puta na neosvetljenom mestu, a potom je izvadio nož i rekao da se skine. Tada ju je silovao. Štaviše, pretio je da će, ako ne pristane, upotrebiti i pištolj - otkrivaju policijski izvori. Nakon svega, prema ovim navodima bosanskih medija on je nju odvezao kući, a potom i otišao kao da se ništa nije ni dogodilo.

Klupko oko osumnjičenog počeo je da se odmotava nakon što je P. Z. za strahote koje je doživela ispričala jednom od svojih prijatelja.

Prema nezvaničnim informacijama D. H., tokom silovanja, devojku je fotografisao i snimao mobilnim telefonom.

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • skolarac1

    23. decembar 2014 | 07:34

    Pustili ga na slobodu da ako u me]uvremenu jos neka devojka nastrada.

  • The Spatula

    23. decembar 2014 | 07:59

    Koliko idiota na ovom svetu! Jos ga pustili..... Cccccc.... Kretenizam!

  • Sremica

    23. decembar 2014 | 08:59

    Mora da mu je tatica novokomponovani poslanik ili ministar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA