BAŠ IH NEĆE: Još jedan avion "Er Azije" morao prinudno da sleti!

Inženjeri su posle pregleda dozvolili avionu da nastavi let pošto nisu otkrili nikakvu tehničku grešku, a putnici su stigli na krajnju destinaciju sa sat vremena zakašnjenja

  • 0

Avion kompanije "Er Azija" vratio se danas na aerodrom u Bangkoku, ubrzo posle poletanja, pošto su piloti otkrili "neregularnost" u odeljku za prtljag, saopštila je ta kompanija.

Vest je usledila neposredno pošto su pronađeni ostaci aviona "Er Azije", koji je nestao sa 162 putnika i članova posade u nedelju ujutro tokom oluje u Indoneziji. 

- Piloti su otkrili manju neregularnost u odeljenju za prtljag, i zbog bezbednosti su vratili letelicu na aerodrom Don Mueang radi detaljne inspekcije - navedeno je u saopštenju "Er Azije", preneo je AFP.

Inženjeri su posle pregleda dozvolili avionu da nastavi let pošto nisu otkrili nikakvu tehničku grešku, a putnici su stigli na krajnju destinaciju sa sat vremena zakašnjenja, piše u saopštenju.

Portparol "Er Azije" rekao je da su piloti čuli "nekakvu buku" u odeljku za prtljag, ali nisu mogli da navedu šta je izazvalo tu buku.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA