VELIKA POTERA: Muškarac pucao u ljude, ukrao auto i pobegao! Jedna osoba ubijena, a pet ranjeno! (VIDEO)

Pucnjava je počela u 8.45 časova u motelu "Tri-City Inn" u Arizoni kada su upucana tri gosta u jednoj od soba. Jedna osoba je ubijena, a dve su ranjene. Napadač je zatim otrčao u obližnji restoran u kom je u rame upucao i jednog studenta, saopštila je policija

  • 4

Jedna osoba je ubijena, a pet je ranjeno u pucnjavi u predgrađu grada Feniks, u američkoj državi Arizoni. Policija je saopštila da je napadač uhvaćen, izvestio je AP.

Američka policija tragala je za 40-ogodišnjim belcem sa tetovažom na vratu.

Pucnjava je počela u 8.45 časova u motelu "Tri-City Inn" kada su upucana tri gosta u jednoj od soba. Jedna osoba je ubijena, a dve su ranjene, prenosi azcentral.com.

Napadač je zatim otrčao u obližnji restoran Instituta za tehnologiju Istočne doline i ukrao auto. Tu je u rame upucao i jednog studenta, saopštila je policija.

Ukradenim automobilom, muškarac je otišao u drugi deo grada gde je upucao još dvoje ljudi.

Očevidac Frenk Andervud (25) rekao je da je video muškarca koji beži od policije daok je prilazio svojoj kući. Andervud je izašao iz automobila da bi video šta se dešava kada ga je policija iz helikoptera upozorila da se vrati u vozilo.

On je dobio i poruku od komšije o muškarcu koji je upucao više ljudi i oteo auto nekog od njih.

Trenutni izveštaji kažu da su u pucnjavi na više lokacija ranjene četiri osobe. Portparol policije Mese izjavio je da su potvrđene najmanje tri lokacije na kojima su se desile pucnjave, ali je moguće da ih je i više.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Војвода Мишић

    18. mart 2015 | 20:22

    То је демократија. Ако имаш среће преживећеш данашњи дан. Ту нема ни д од демократије. Сигурније би се осећао у Северној Кореји.

  • Saketis

    19. mart 2015 | 08:48

    gta

  • jdm_ftw

    19. mart 2015 | 07:38

    Ja pomisli teroristički napad. Kad ono bijelac i Amerikanac, znači nema govora o teroru. Sad mi je lakše. ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA