ZLOČIN POTRESAO SVET: Dečak (13) ubio brata (6), pa presudio sam sebi zbog VEČERE

Zbog stravičnih prizora, službenicima šerifove kancelarije morao je da pomogne i tim za krizne intervencije, koji je policajcima pružio psihološku pomoć na licu mesta

  • 6

U Hadsonu na Floridi se dogodila tragedija kada je Kevin Pimentel (13) upucao svoja dva brata Bredija i Trevora, a potom počinio samoubistvo. Njihova majka je bila odsutna u vreme incidentu.

Stravična nesreća se dogodila tokom večere u prikolici u kojoj su živeli. Braća su se posvađala oko hrane, a onda je trinaestodišnjak uzeo pištolj i pucao u svoje najbliže.

Najmlađi brat (6) je preminuo na licu mesta, a stariji brat (16) je još uvek u bolnici i ne zna se da li će preživeti teške rane. Kada je ispalio metke u svoju braću, okrenuo je oružje i ka sebi.

- Ovo je stravična scena. Ovo je noćna mora -  rekao je šerif Kris Noko nakon dolaska na mesto zločina.

Zbog stravičnih prizora, službenicima šerifove kancelarije morao je da pomogne i tim za krizne intervencije, koji je policajcima pružio psihološku pomoć na licu mesta, javljaju lokalni mediji.

- Ovo je bilo teško po policajce, teško po celo društvo. A za prijatelje ta dva dečaka biće posebno teško sutra u školi - rekao je Noko.

(Telegraf.rs/ Izvor: abcnews.go.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA