JEZIVO!!! Vrištala je u snu, a kad se probudila, videla je da je SILUJE ROĐENI SIN (14)!

U Velikoj Britaniji u toku je suđenje povodom zločina koji se dogodio pre 18 meseci. Žena iz Blekpula tvrdi da ju je silovao njen sin koji je tada imao 14 godina

  • 3

Strava i užas u Velikoj Britaniji. Žena iz Blekpula tvrdi da ju je usred noći silovao njen sin star 14 godina. Ona je u izjavi policiji rekla da se seća da se probudila i da je vrištala, ali da se ne seća da li je nešto rekla.

PLANIRALI SMO VENČANJE, A SILOVAO MI JE MAJKU: Ispovest žene monstruma iz Barajeva

U Britaniji je u toku suđenje povodom ovog slučaja koji se dogodio pre 18 meseci, a imena žrtve i optuženog nisu objavljena u javnosti.

Prema rečima majke koja je silovana njen sin ima hiperkinetički poremećaj, odnosno hiperaktivni poremećaj, stanje za koje je karakterističan vrlo visok stepen motoričke aktivnosti.

- Probudila sam se i vrištala. On je zatim izjurio iz sobe - rekla je silovana žena.

Ona je dodala da joj je nakon toga svašta prolazilo kroz glavu, od pitanja da li je njen sin uopšte bio svestan šta je uradio, pa čak i do toga da li ju je on silovao dok je mesečario.

S druge strane, njen sin je odbacio optužbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA