DEVOJČICA (14) skočila pod voz jer ju je silovao "prijatelj" sa Fejsbuka! (FOTO)

Devojčica je otišla na sastanak sa muškarcem, a zbog svega što joj se dogodilo, narednog dana izvršila je samoubistvo

  • 12
Foto: Facebook/Anaid Tutghushyan Foto: Facebook/Anaid Tutghushyan

Anejd Tutgušijan (14) iz Poljske skočila je pod voz dan nakon što je silovana. Nju je seksualno zlostavljao muškarac koga je upoznala na Fejsbuku.

TUKAO JU JE LAPTOPOM, DAVIO, PA SILOVAO: Stravičan zločin na kruzeru (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Devojčica je upoznala ovog čoveka na Fejsbuku kad je tvrdila da ima 25 godina. Kada su počeli bolje da se upoznaju, ona mu je rekla da ima 17 godina, ali ni to nije smetalo Kristijanu V. (40).

Posle sastanka sa njim, Anejd se vratila kući plačući, a sledećeg dana je izvršila samoubistvo.

Otišla je na železničku stanicu u Gdanjsku, gde su je šokirani putnici posmatrali 20 minuta kako sedi i plače. Posle toga je ustala, skinula jaknu i skočila pred ekspresni voz koji je išao do Beča.

- Mislila sam da se posvađala sa dečkom. Videla sam da je imala suze u očima. Pitala sam je šta se desilo, ali mi ništa nije rekla, samo je plakala i zagrlila me. Htela sam da popričamo, ali ona je želela da izađe. Rekla je da ćemo pričati kada se vrati. Ali nikada se nije vratila - rekla je izbezumljena majka tinejdžerke Džoana za lokalne medije.

Foto: Facebook/Anaid Tutghushyan Foto: Facebook/Anaid Tutghushyan

Majka je želela da otkrije šta se krije iza samoubistva njenog deteta i otišla je na njen Fejsbuk gde je našla prepisku sa Kristijanom. Zatim je saznala da je on ćaskao i sa drugim mladim devojkama.

Tokom sahrane, Džoana je čula od njenih prijatelja da je Anejd silovana. Nesrećna devojčica je drugaricu pozvala na dan samoubistva rekavši samo da je silovana. Onda je spustila slušalicu i nije se javljala kada je drugarica ponovo zvala.

Kada je ovo saznala, Džoana je kontaktirala s drugim devojkama sa kojima je Kristijan pričao. Od 14 devojaka sa kojima je neutešna majka pričala, tri su rekle da ih je Kristijan takođe silovao, četiri da je pokušao da ih siluje, a ostale su rekle da je pokušao da ih uceni.

Sve devojke su rekle da ih je silovatelj zavodio na isti način nudeći im luksuzne klubove, skupe automobile i jahte.

Policija je potvrdila da im je poznat nakon dve prijave silovanja od strane devojaka koje imaju 16 godina. Prva optužba je odbačena, a druga se istražuje. Policija i dalje istražuje detalje ovog slučaja.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eee

    16. jun 2015 | 13:25

    Poremecen sistem gde je to i bitno jedino,luksuz,pare,i posle ovakve stvari,zamislite kad je sve devojcice tim pricama zavodio..Ucite decu da su cast i postenje najbitnije stvari,pare su prolazne i nebitne!!

  • Orthodox boys Lj.

    17. jun 2015 | 01:08

    Nemam fb i krvim se se sa suprugom, jer djeci ne dozvoljavam mobilni telefon i fb, a imaju ga svi u skoli, odlucan sam istrajati ma koliko me to kostalo svadza i rasprava sa suprugom i babama i dekama al tel.i fb nece biti dok se ne izgrade u samostalne ljude... Dali ce me osudjivati il nekad biti zahvalni ostaje da vidimo... Zasad ja sam zatucani seljak i ogranicavam djecu al ja znam da sam u pravu! Sve imaju sport,planinarenje,more,bicikal,rolere i cuda a fb NE...

  • Sans

    16. jun 2015 | 22:31

    E eto vam ga vas fb.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA