Odsekli im glave jer su se bavili MAGIJOM! Novi jezivi zločin džihadista! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Pripadnici Islamske države odsekli su glave dvojici muškaraca koji su se navodno bavili magijom. Egzekucija je izvršena u Tripoliju

  • 6

Maskirani teroristi Islamske države ubili su dvojicu muškaraca koje su prethodno optužili da su se bavili magijom. Egzekucija je izvršena u Libiji.

NAJLUĐA TEORIJA ZAVERE: Ovo su dokazi da je Gadafi ŽIV! (VIDEO)

U poslednjem varvarskom videu, muškarce s povezima na očima i u narandžastim odelima dovode zarobljenike iz automobila pred okupljenu masu u Tripoliju kako bi ih ubili.

Muškarci i deca, od kojih su se neki popeli na vozila kako bi imali što bolji pogled, gledaju optužene kako kleče na tlu, a potom im ekstremisti odsecaju glave.

Nakon smaknuća, gomila uzvikuje "Alahu ekber". Na snimku se vidi kako obezglavljena tela ukrcavaju u kola hitne pomoći.

Zapadni zvaničnici izjavili su kako su i Velika Britanija i SAD u tajnosti poslali komandose kako bi preuzeli nadzor u centralnoj Libiji jer strahuju da bi islamisti tamo mogli da uspostave uporište.

Naime, kako je preneo "Njujork tajms" Islamska država gubi uporište u Siriji i Iraku i teroristi vide Libiju kao krucijalnu tačku za nastavak džihada.

Islamska država je već uspostavila kontrolu nad obalom Tripolija i izgurala je lokalnu policiju. Teroristi su odmah počeli da sprovode rigoroznu interpretaciju islamskog šerijatskog zakona, zabranili su muziku, prisilili žene da nose veo i počeli su da muče ljude.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    8. decembar 2015 | 14:23

    Molim redakciju telegrafa da objave nesto u vezi boxsera luana kranici. Saznao sam nesto danas preko prijatelja da je luan krasnici nedavno stradao u siriju od strane amerikanaca pozz miki nemachka

  • vuk

    8. decembar 2015 | 13:34

    dobar klip..jel toyata jeep od onih od koga su dobili pare i oruzje od nih ko sada kukaju da su teroristi..na mene nisu sto..i ovk, ustase i mudjahedine nisu za zapad teroristi bili nego srbi..poz

  • hmmmmmm

    8. decembar 2015 | 13:50

    Ako je ovo u Tripoliju,gde je onda Libijska vojska, bracoi i sestre ne siri paniku, nego ovo je malo vise čudno, nemoguce da je neko napravio ovakvu foto-montazu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA