FILMSKA PLJAČKA: Uhapšeni specijalci MUP-a RS, ukrali 600.000 maraka iz blindiranog vozila!

Tokom pljačke specijalci su koristili automatske puške i raketni bacač "zolju"

  • 6

Šestorica pripadnika Specijalne policije MUP-a Republike Srpske uhapšeni su sinoć zbog pljačke blindiranog vozila kompanije "Sektor sekjuritija" 22. septembra prošle godine na autoputu Banjaluka-Gradiška, nedaleko od meesta Cerovljani, nezvanično saznaje ATV.

 

Uhapšeni su aktivni pripadnici specijalne policije, kako saznaju tamošnji mediji. Jedan od njih je pao na poligrafu, dok su dvojica odbila poligrafsko ispitivanje. Oni su tada ukrali 600.000 maraka, a radi se o novcu iz "Unikredit banke" koji je trebalo da bude transportovan u centralu u Zagrebu.

 

U pucnjavi u kojoj su korištene automatske puške i raketni bacač "zolja", ranjen je radnik "Sektor sekjuritija" Đurađ Bajić.

 

Automobil "audi A6" koji su koristili u pljački, pronađen je nakon dva dana sakriven u šumarku, u zaseoku Baraji, nedaleko od mesta na kojem se razbojništvo dogodilo.

 

(Telegraf.rs/ Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    14. januar 2016 | 15:18

    Prekovremeni rad

  • Np

    14. januar 2016 | 13:51

    Radili po nalogu :-)

  • Rax

    14. januar 2016 | 15:26

    Ludilo rodjaci. Totalno ludilo. Gde zivimo i tko nam o zakonu prica? Tko ga sprovodi i na koji nacin? Republiko Srpska srusiti ce te korupcija i kriminal vise od bilo kakvih belosvetskih aveti sto na tebe nasrcu. Srbin iz Rep. Srpske. :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA