ON JE SERIJSKI UBICA IZ SIBIRA: Policija je pronašla niz grobnica sa ostacima ženskih tela... (VIDEO)

Zloglasni serijski ubica rekao je kako želi da"'očistiti ulice Angarska od prostitutki", a bivši policajac je svoje žrtve nakon silovanja masakrirao sekirom, noževima i šrafcigerom

  • 0

Istražitelji koji rade na slučaju ruskog serijskog ubice Mihaila Popkova otkrili su niz jezivih grobnica punih ženskih ostataka. Sibirska zver Mihail Popkov, poznatiji i pod nadimkom "Vukodlak", u zatvoru služi doživotnu robiju zbog silovanja i ubistva 22 žene.

NAJBRUTALNIJI SERIJSKI UBICA SVIH VREMENA: Zanemećete kada čujete za njegove sadističke zločine (VIDEO)

Istražitelji su do novih saznanja došli zahvaljujući samom Popokovu koji je priznao ubistva koja istražitelji prethodno nisu povezivali s njim. Policija strahuje da bi brojka mogla da bude i puno veća, i da bi Popkov mogao da nadmaši i svog idola Andreja Čikatila, poznatijeg i kao "Mesara iz Rostova", koji je ubio 53 osobe.

Kada su Popkova (51) uhapsili 2012. zloglasni serijski ubica rekao je kako želi da"'očistiti ulice Angarska od prostitutki", a bivši policajac je svoje žrtve nakon silovanja masakrirao sekirom, noževima i šrafcigerom. S obzirom na to da je radio kao policajac, žrtve kojima je nudio prevoz tokom noći verovale su mu, a on bi ih nakon što su ušle u auto, odvezao u šumu gde bi ih ubijao.

Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

Policija veruje kako je Popkov počeo s ubijanjima kada je u kanti za smeće pored svog doma našao dva iskorišćena kondoma. Odmah je posumnjao da ga žena vara, što mu je bio okidač za zverska ubistva. Kasnije se ispostavilo da mu supruga nije imala nikakvu aferu.

Izvori bliski policiji tvrde da Popkov sada "peva kao ptičica" i priznaje i druga ubistva koja prethodno nisu bila povezana s njim. Iz policije za sada ne žele da otkrivaju novu brojku "Vukodlakovih" žrtava, jer duga i iscrpna istraga još uvek traje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA