FOTOGRAFIJA ČASNIH SESTARA IZAZVALA BURU: Imam razbesneo sve, reagovao i Fejsbuk (FOTO)

Fotografija je bila podeljena više od 3.000 puta, uz pregršt komentara sve dok je Fejsbuk nije privremeno blokirao

  • 35

 

Italijanski imam, Izedin Elzir iz Firence, koji je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju časnih sestara na plaži, izazvao je talas kritika i stranica mu je na nekoliko sati bila blokirana.

 

TOTALNI ŠOK: Kaluđerice uzgajaju marihuanu i prodaju je preko interneta (VIDEO)

 

Naime, dok u Francuskoj i Italiji traje polemika o burkiniju, on je bez komentara objavio fotografiju osam sestara na plaži koje su nosile njihove uobičajene duge haljine.

 

Fotografija je bila podeljena više od 3.000 puta, uz pregršt komentara sve dok je Fejsbuk nije privremeno blokirao.

 

Imam je za lokalnu televiziju "Sky Tg24" objasnio da je fotografijom želeo "odgovori onima koji kažu da su naše zapadne vrednosti različite u odevanju i pokrivanju tela!.

 

- Želeo sam da kažem da deo zapadnih vrednosti potiče iz hrišćanstva i da i u hrišćanskim korenima ima osoba koje se gotovo potpuno pokrivaju - rekao je.

 

Imam je objasnio da je fotografijom hteo da podstakne "pozitivnu raspravu".

 

Posle zabrane burkinija na tri plaže u Francuskoj i polemike koju je ta mera izazvala, italijanski ministar unutrašnjih poslova ocenio je da je neprimerena, pa čak i opasna svaka zabrana takve odore koja pokriva celo telo i glavu u kojoj neke muslimanke odlaze na plažu.

 

(Telegraf.rs / Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    22. avgust 2016 | 07:28

    Nije poenta kako se one oblace vec sto svoje naturaju drugima.Shvatite vec jednom!To koliko su casne i nevine jer su zamotane govori jedno.Muskarci tvrde "Najbolje prostitutke su arapkinje ".Toliko o nevinosti.Preko dana svetice .Povraticu.Gledam u autobusu zena zamotana ni oci joj se ne vide a casni muz ocima prozdire zene i uopste mu ne smeta ni njegova zena ni copor dece.Fuj

  • BošnjakE

    22. avgust 2016 | 00:21

    Muslimanske žene u BiH za vrijeme SFRJ su da bi se pokrile umjesto hidžaba uglavnom nosile dimije, zakopčane bluze do grla i na glavi zamotanu šamiju ( veliku platnenu maramu). To je bio odgovor na zabranu nošenja zara i feredže. Ali, dimije su svakako bile vrlo zgodne upravo za seks na brzaka sa komšijom ili slučajnim prolaznikom u pogodnoj prilici. Na dijelu dimija koji se vezivao oko noge bila je vezica koju se nazivala "bućva". Kad se bućva razveže put je " otvoren". Kol'ko li je samo bućvi "razvezao" pokojni Jovo Čović u Glavogodini, Kovačima i Hrasnici? Al' svaka se molitva redovno klanjala, post postio, i pita redovno "sukala" da Meho ruća kad dođe s posla iz "Famosa".

  • Rjk

    21. avgust 2016 | 20:56

    I one imaju dusu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA