SVEŠTENICI IZVELI RITUAL ISTERIVANJA ĐAVOLA: "Čistili" ulice posle gej parade u Pragu

Po rečima Elijaša, to je proslava antihrista, povezan sa islamom

  • 5

Sveštenici "Vizantijskog katoličkog patrijarhata" i 30 aktivista za tradicionalnu porodicu prošli su kroz Prag trasom prošlonedeljne gej parade da bi "očistili" ulice od, kako su naveli, "homosatanizma" i izveli ritual "isterivanja đavola".

 

Policajac je obezbeđivao gej paradu, a onda je prišao jednom učesniku i POLJUBIO GA U USTA (VIDEO)

 

Samozvani patrijarh Elijaš koji predvodi tu grupu sveštenika-otpadnika, izbačenih 2011. godine iz Ukrajinske katoličke crkve, pročitao je apel predsedniku Češke Milošu Zemanu da pomogne da se zakonom zabrani "kult zla" i "propagiranje satanizma".

 

Taj kult, kako je kazao, manifestuje se pre svega aktivnostima seksualnih manjina kao što je "Prag prajd" koji je ove godine okupio rekordnih 40.000 ljudi. Po rečima Elijaša, to je proslava antihrista, povezan sa islamom.

 

- Trasa kojom su prošli učesnici Prag Prajda, inficirana je homosatanizmom i zato je treba dezinfikovati - kazao je Elijaš, čiju je ekskomunikaciju iz Rimokatoličke crkve potvrdio Vatikan.

 

Foto: Profimedia/CNC - zpravodajstvĂ­

Foto: Profimedia/CNC - zpravodajstvĂ­

 

Ritual "isterivanja đavola" katolički otpadnici izveli su kod kipa Svetog Vaclava na Vaclavskom trgu u Pragu, a zatim prošli celom trasom Prag Prajda do parka Letna, na drugoj obali Vltave.

 

Češko društvo tolerantno je prema seksualnim manjinama, sa simpatijama gleda na njihovu borbu protiv diskriminacije. Od 2006. godine postoji pravo na istopolne brakove, tzv. registrovano partnerstvo koje medjutim, ne daje ista prava kakva ima bračna veza muškarca i žene. Izmedju ostalog, partneri nemaju pravo da usvoje dete.

 

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    22. avgust 2016 | 17:59

    Po meni , ni jedni ni drugi ne bi trebali izlaziti na ulicu , zaj* bavajte se, i je* avajte se izmedju svoja cetiri zida , i obavezno zatvorite prozore i vrata .

  • Eternal

    22. avgust 2016 | 10:59

    Kult zla i propagiranje satanizma :-D slicni dogadjaj se odvio i kod nas,zna se ko ga je iscenirao. Samo kod nas se unistilo pola grada,pretuklo stotine ljudi,policajaca... Kad je trebalo sve to nadoknaditi bunili ste se,pe..ri su krivi,a kada ste vi propagirali nasilje to je imalo dobru korist!? Trazili su,provociraju... Pa kontrola ljudi,ako ne onda postoje lekovi,ne treba se stideti toga... Popovi,crkva... Pa tu su vam glavni. Danas covek ne moze da ima dostojnu sahranu,skuplja godinama pare da ga ne bi sahranili u dzaku i zatrpali kao kera,danas popovi uzimaju 2000-3000dinara na svaki cosak,ko zivi par km od groblja taj je nagrabusio,da ne pricamo o svecenju vodice,citanju opela i ostalog. Jos samo fiskalne kase nisu nabavili... Glavno skloniste pedofila zna se gde je,ne pravite se prosti,prihvatite realnost. Kakva vera kakvi bakraci...

  • truli zapad

    22. avgust 2016 | 00:59

    Sta to znaci kada 30aktivista za tradicionalnu porodicu krenu u borbu za svija prava a 40000 aktivista odrzalo paradu,ko je ovde lud,ko je u manjini i ko bi trebalo da bude zasticen u svojim ljudskim pravima????Ubi nas nepravda zapadnog propalog sistema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA