SNIMILA PORNIĆ I BILA U ZATVORU: Tuđmanova rođaka sada šokira u popularnom rijalitiju

Pevačica se zamenila s bivšom zvezdom regionalnog "Velikog brata", Zoricom Marković u emisiji "Menjam ženu"

  • 6

Pevačica Nataša Moskva, bivša žena rođaka Franje Tuđmana, Igora, zamenila se s bivšom zvezdom regionalnog "Velikog brata", Zoricom Marković u emisiji "Menjam ženu".

SEKSI NATAŠA MOSKVA JE BIVŠA TUĐMANOVA SNAHA: Posle snimanja pornića, objavila je vreli snimak (FOTO) (VIDEO)

Nataša Antolović Ivkošić s Tuđmanom je bila 3 godine, a upoznali su se preko Fejsbuka. Ljubav je pukla 2013. godine pošto su oboje završili u zatvoru u Srbiji zbog razbojništva. Poznati su postali pošto su snimili pornić.

- Franjo bi mi rekao: "Bravo sine" - rekao je tada Igor srpskim medijima.

Nataša je pre braka s Igorom bila u četvorogodišnjem braku iz kog ima dvoje dece koja danas žive sa ocem.

Foto: Facebook/Nataša Moskva Foto: Facebook/Nataša Moskva

Zorica živi sa suprugom Simom s kojim ima 7-godišnju ćerku Kristinu. Bivša kafanska pevačica sa Simom je u braku 9 godina, a iz prvog braka ima 21-godišnjeg sina Aleksandra. Ona nije ni slutila da će iz mirnog porodičnog okruženja uskočiti u ulogu kraljice diskoteka i zagrebačkog noćnog života, a još manje se nadala Natašinom suprugu Mariju, koji danju spava, a noću radi i nema baš mnogo vremena za novu ženu.

ISPUNILA JOJ SE ŽELJA: Zorica Marković Keva, OGROMNOM većinom glasova, napušta "Farmu"! (VIDEO)

Nataša je, s druge strane, od Zoričinog života dobila sve čega se plašila – kuću u kojoj uvek ima puno posla, malo dete o kome mora da brine i muža koji od žene očekuje da bude isključivo majka i domaćica.

Zabave i provoda nema ni u najavi, a stvari su se dodatno zakomplikovale kada se mala Kristina razbolela, dok je Zoričin suprug Simo, usred zamene, zbog posla, otišao iz kuće i ostavio Natašu samu sa bolesnim detetom.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pablo

    2. decembar 2016 | 18:25

    Jos uvijek postoji pornic?

  • Lela

    2. decembar 2016 | 20:08

    Baš sinoć sam gledala emisiju.Pa i da je snimila sto pornića ona je u emisiji bila smirena i normalna a ona Zorica koju produkcije non stop forsiraju bez razloga,opet pokaza svoje pravo lice i svoje tanke źivce.Na kraju mala ćerkica Kristina reče Zorici da bi voljela da ona(Zorica) ide u Zagreb a da se Nataša vrati njoj.Zorica dobila 50 hiljada eura od pobjede u kulinarskom šou a živi u straćari.

  • Zoki

    2. decembar 2016 | 18:51

    Dobra riba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA