≫ 

NAPAD U BERLINU JE NAMEŠTALJKA?! Hrvatski političar uzburkao društvene mreže, tvrdi da su ovi snimci dokazi (VIDEO)

U članku koji je Pernar podelio, nemački pobornik teorija zavera Gerhard Visnevski analizira snimke napada, upozoravajući na "nelogičnosti" u celom slučaju

  • 21

Predstavnik Živog zida u Saboru, Ivan Pernar u ponedeljak je svojom objavom na Fejsbuku još jednom privukao veliku pažnju javnosti. On je podelio članak u kojem u kojem dovodi u pitanje teroristički napad u Berlinu.

PROCUREO JEZIVI SNIMAK NAPADA U BERLINU: Momenat kada je kamion velikom brzinom pokosio ljude (VIDEO)

Pernar je istakao da mu je veoma čudno što niko nije video žrtve napada u Berlinu i da sve izgleda kao velika nameštaljka. Niko nije video nijednu povređenu osobu, niti su objavljena imena žrtava, prenosi Index.hr.

- Jedna od najčudnijih stvari je da niko nije nigde video ni jednog povređenog niti je bilo gde objavljeno jedno ime nastradalog 19. 12. 2016 na božićnom sajmu u Berlinu - napisao je Pernar.

U članku koji je Pernar podelio, nemački pobornik teorija zavera Gerhard Visnevski analizira snimke napada, upozoravajući na "nelogičnosti" u celom slučaju.

Podsetimo, nemačka policija je potvrdila identitete nekolicine ubijenih u napadu. Kako piše Gardijan, ubijeni su 31-godišnja Fabricia di Lorenco, Dalija Eljakim (čiji je muž teško povređen u napadu), Nada Cizmar i poljski vozač kamiona Lukas Urban.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    26. decembar 2016 | 13:54

    Naravno da je namešteno, kao i 11.septembar

  • D T DJ

    26. decembar 2016 | 14:37

    Neka Vidie kako Je nama Bilo 20 god Pravdati se da nismo Krivi .Sada su Muslimani Na Redu Sledecih 20 god.

  • lavica

    26. decembar 2016 | 14:39

    Ovo se"desilo"da bi se skrenula paznja sa ubistva ruskog ambasadora.Izmisljotina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA