VELIKI NOVOGODIŠNJI HOROSKOP ZA SRBIJU: Šta čeka našu zemlju, a šta svet i region u 2017. godini

Da li nas sledeće godine očekuju novi problemi, kakvu ćemo spoljnu politiku voditi, da li će biti novih izbora, ko će investirati u Beograd, koja je najjača zemlja u regionu i zašto islamisti prete baš Nemačkoj, za Telegraf otkriva poznati astrolog

  • 10

Sitno brojimo do kraja 2016. godine turbulencija, previranja, svetske krize, verskih ratova, napada islamista, pa nam ne preostaje ništa drugo da se pitamo šta nas očekuje u 2017. godini.

O astrološkim prognozama, odnosima Srbije sa zemljama u regionu, međunarodnoj saradnji i odnosima sa velikom Rusijom, razgovarali smo sa istaknutim astrologom Dušanom Veličkovićem.

On je najpoznatiji srpski astrolog! I EVO ŠTA JE REKAO O NEZAPAMĆENIM PROMENAMA VREMENA

Da li nas sledeće godine očekuju novi problemi, kakvu ćemo spoljnu politiku voditi, da li će biti novih izbora, ko će investirati u Beograd, koja je najjača zemlja u regionu i zašto islamisti prete baš Nemačkoj, za Telegraf otkriva poznati astrolog.

Foto: Facebook/Dusan Velickovic Foto: Facebook/Dusan Velickovic

U nastavku saznajte njegova predviđanja za 2017. godinu:

Sledeća godina je jedna jako dobra godina u kojoj dolazi do jedne nove revolucije, zaključno sa prolećem i ta svetska kriza bi trebalo da počne da jenjava. Inače se termin svetska kriza sve manje koristi, jer je ona prošla kod svih, sem kod nas.

Foto: Wikipedia/ZlatanJovanovic Foto: Wikipedia/ZlatanJovanovic

Ova godina je bila godina tumaranja, traženja posla i svođenja računa, međutim 2017. godina bi trebala da bude ekspanzivna godina po svim pitanjima, u toku prve polovine godine je sve moguće, kod nas su moguće turbulencije i promene posebno ukoliko bude izbora na proleće.

Minimalac će biti veći od 1. januara: Evo koliko će iznositi minimalna plata

Mi jesmo u fazi transformacija i promena, sada ulazimo u poslednji proces transformacija, koji traje vec 20-30 godina.

Nakon 12 godina Jupiter će se ponovo osmehnuti Beogradu i doneće nešto dobro, neki napredak. U drugoj polovini godine bi trebali da osetimo nešto konkretnije od arapskog sveta, neku njihovu pomoć ili finansijski upliv novca. U ovoj godini će se videti konture "Beograda na vodi".

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

DONALD TRAMP MENJA MEĐUNARODNU POLITIKU

U svetu će i dalje tinjati verski rat, početak godine je loš Nemcima i generalno Evropi, biće tenzije i bombi. Ono što je zanimljivo jeste inauguracija Donalda Trampa u januaru, i njegov dolazak na čelo Amerike ukazuje na jednu novu etapu u međunarodnim odnosima.

Barak Obama je bio činovnik, nije se mnogo ni pitao, niti je odlučivao, ali Tramp je bogat čovek i mnogo će se pitati. Republikanci su inače bogati, vlasnici su velikih kompanija, a nijedna nije vojna. Sa Trampom će početi proces gradnje, sve ono sto su rušili prethodnici počeće da se sređuje.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Sa Trampom sledi proces obnavljanja i regeneracije koji će zalet imati 2018-19 godine kada Saturn uđe u znak Jarca. Biće obnovljeno sve ono što je srušeno u ovim ratovima.

TREĆI SVETSKI RAT MOŽE DA BUKNE U 2017: Čeka nas pravi pakao ako ove zemlje zarate

Amerikancima mi nismo toliko bitni, mislim da je Kosovo mnogo bitnije Evropi nego Amerikancima, i zbog toga Nemačka toliko insistira na priznavanju Kosova. Počeće normalizacija odnosa vezano za odnose sa Kosovom. Kosovo je jedna velika rupa, tamo se grade veliki infrastrukturni objekti, a ljudi gladuju i beže na Zapad.

U drugoj polovini godine se očekuju povoljniji aspekti kada je Kosovo u pitanju, prospretit, napredak i normalizacija odnosa.

Maskirani radikali Islamske države. Foto: Tanjug/AP Maskirani radikali Islamske države. Foto: Tanjug/AP

NEMAČKA U PROBLEMIMA ZBOG ISLAMISTA

Prva polovina godine je dinamična kada je u pitanju zaoštravanje ratnih sukoba, ISIS će nestati kada Amerika prestane da daje novac, tada će morati i Engleska. Nijedan rat se ne vodi zbog religije, već zbog biznisa, i pljačke nacionalnog blaga što je i ovde slučaj. Trampu je u interesu da stopira rat, da bi mogao da počne da gradi, Tramp ne ubija da bi pljačkao, kao što su radile demokrate do sada.

Svi hrle u Nemačku jer tamo padaju hiljade evra sa neba, auto-put je bukvalno šuškao na Badnje veče!

Dolazi do velike promene na svetskoj mapi, jer Rusija se probudila i ojačala i to ne može više niko da spreči, niti da ne uzme to u obzir.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U Evropi je najjača Nemačka, ali Nemačka će od februara imati jako velikih problema, i za njih prva polovina godine neće biti nimalo prijatna, čak, kako smatra Veličković, može da dođe do nekih sabotaža, jer deluje da će imati problem sa nuklearnom energijom.

Nemce čeka igranka kao i Holandiju i ostale zemlje koje izlaze na Baltik - imaće problem sa Arapima i migrantima. Mogli su to da spreče, ali oni drže džihadiste zbog Amerike. Nemačka nema samostalnu spoljnu politiku, ona mora da udvolji prvo interesima Amerike, pa Engleske, na trećem mestu EU, i tek na četvrtom mestu gledaju svoju politiku.

Migrantska kriza

Migrantska kriza je završena priča, u Srbiji je ostalo je 5-6.000 migranata , sa kojima će država raditi šta misli da treba. Kod nas nema pretnji od džihadista, niti od ISIS-a, oni imaju druge ciljeve, mi smo im samo prolazna stanica.

Mi nemamo problem sa njima, čak mislim da su se kod nas zadržali bogati Arapi, koji paradiraju centrom sa dve tri žene. Oni su doneli novac u zemlju, nisu na našem trošku.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

SRBIJA ZEMLJA RUSOFILA

PUTIN GRMEO PRED NOVINARIMA PUNA 4 SATA: Postavljeno mu je jedno “veoma provokativno pitanje” na koje nije hteo da odgovori (FOTO) (VIDEO)

Rusija nama ništa ne poklanja, Rusi su pragmatičan narod, drže kompletnu energetiku u Srbiji, dobili su sva naša prirodna bogatstva nafte. Rusi nama daju avione da bi mi štitiili njihove interese ovde. Mi smo za njih jako sitni, ali smo dobri čisto da oni pokažu mišiće. Tradicionalno smo u dobrim odnosima, ali to prijateljstvo nas mnogo košta.

SITUACIJA U REGIONU

Srbija je centralna zemlja regiona i Balkana. Vodimo ozbiljnu politiku, Hrvati su pod raznim uticajem, Bosna je pod uticajem arapskog sveta, a mi smo samo svoji. Ne damo se nikome. Srbija kao država u međunarodnim odnosima je najjača u regionu. Hrvati su deo Unije, odrekli su se svog suvereniteta, i rade po nalogu. Mi imamo ozbiljan suverenitet nad svojom teritorijom.

Grabar Kitarović: Hrvatska se ne trka u naoružanju sa Srbijom, ali i nama treba jako naoružanje!

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Pozicija Hrvata slabi, privreda im je loša, oni nama zavide, i čine nam uslugu što su nam blokirali te pregovore za ulazak u EU.

Beograd je u fazi epohalnog napretka i prosperiteta. sledi umivanje Beograda, od grafita, plakata, i prljavštine, to će morati da se sredi.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

IZBORI

Tomislav Nikolić neće ostati ako dođe do izbora. Njegov život je pod lupom javnosti. Takođe novi predsednik neće biti žena, jer je politika, prema Veličkovićevim rečima, muški sport.

Takođe, budući da je 2017. godina, godina prosperiteta za Srbiju, biće više no vca, postaćemo humanije društvo, popularnost Rusije će rasti u narodu, bićemo pravi rusofili, što i nije loše za naš imidž.

Moguće su poplave u leto 2017. i tada treba obezbediti nasipe.

(I.L.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    2. januar 2017 | 12:36

    "Samo smo mi - svoji"... "Puno reci,a znacenja malo, u dve reci,mnogo toga - stalo, Buducnost ce,kaze,biti - lepa, jednog dana,ali bez - MMF-a, svi do tada -ispraznjenog dzepa, neka niko, sada se ne - boji, svi smo nasi,al' najvise - svoji." Svima -"Srecna Nova Godina",,. I sto manje - briga, brige nase,stvaraju nam - bore, setite se,bilo je i - gore...

  • Тутор

    31. decembar 2016 | 19:48

    Спаса нам нема, пропасти не можемо. Срећна Нова година.

  • LILI

    31. decembar 2016 | 20:19

    E, TO VOLIM. KAD SVE KAZE I NISTA NE RECE. PRAVI DIPLOMATA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA