Majka dečaka koji je spalio beskućnika u Novom Sadu NESTALA! Raspisana poternica za njom

Ako se dokaže da je kriva, majka će dobiti od jedne do tri godine zatvora

  • 7

D.J. majka problematičnog tinejdžera S.N. (12) koji je 14. decembra prošle godine spalio beskućnika Dragutina Todorovića u Novom Sadu je nestala.

Ovo je dečak (12) koji je zapalio beskućnika u Novom Sadu (FOTO)

Osnovno tužilaštvo u Novom Sadu naložilo je raspisivanje poternice za njom.

Tužilaštvo je podnelo krivičnu prijavu protiv nje zbog sumnje da je počinila krivično delo zapuštanja sina. Ukoliko se dokaže da je kriva, preti joj zatvor od jedne do tri godine. Međutim, nadležni ne mogu da je lociraju.

- Svaki poziv za njeno saslušanje vratio se s obaveštenjem da nije mogao biti uručen jer se osumnjičena ne nalazi na prijavljenoj adresi i zato smo potražnom odeljenju Policijske uprave Novi Sad naložili potragu za osumnjičenom - saopšteno je Blicu u tužilaštvu.

Osumnjičena je poslednji put viđena nedelju dana posle incidentna u Centru za socijalni rad je sa sa S.N. bila na razgovoru nakon što je izašla iz bolnice posle infarkta koji je navodno doživela nakon što je saznala šta je uradio njen sin.

Podsetimo, S.N. je sa dva druga koji imaju trinaest godina prošle godine iz čiste obesti zapalio beskućnika koji je spavao iza lokalne prodavnice u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • USA

    13. januar 2017 | 17:45

    ZAPALIO JE ČOVEKA A NE BESKUĆNIKA!!!

  • Ljubodrag

    13. januar 2017 | 10:38

    Na posti je, ceka socijalu.

  • Ribnica

    13. januar 2017 | 20:04

    Nemojte postovanu Gospodju da dirate. Nije ona nikome nista duzna ni kriva ! U Kraljevu kada je ubijen iz obesti dobar i cestit momak Marko Simonovic, policija opkolila njegovu kucu u stahu da njegov otac ne bi u afektu ktenuo u osvetu. To su nasi fini gradjani, cim prohodaju na prozor ti u kucu ulaze. S vremena na vreme nekog tako iz radoznalosti izbodu nozem, pokojnog Marka 6 uboda iz cista mira. Nekog zapale. I tako... Zssticeni su ko medvedi ! Ne smes ni da se zalis!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA