≫ 

U Hrvatskoj počinje snimanje filma o Gotovini: Glumiće ga Goran Višnjić, ali niko neće da bude ČETNIK

Film će režirati hrvatski reditelj Antun Vrdoljak, na osnovu knjige Nenada Ivankovića "Ratnik, pustolov i general"

  • 31

U Hrvatskoj bi u drugoj polovini februara trebalo da počne snimanje filma i serije o Anti Gotovini, a glavnu ulogu u filmu trebalo bi da glumi hrvatski glumac Goran Višnjić, prenosi regionalna televizija N1.

Ante Gotovina dobio mesto u hrvatskoj vladi, postao novi savetnik za državnu bezbednost

Film o hrvatskom generalu, koji je u Haškom sudu bio osuđen na 24 godine za ratne zločine, da bi presuda protiv njega potom bila poništena, režiraće hrvatski reditelj Antun Vrdoljak, na osnovu knjige Nenada Ivankovića "Ratnik, pustolov i general".

Gotovinu bi trebalo da glumi hrvatski glumac Goran Višnjić, koji se proslavio u američkoj seriji "ER", a kako mediji nagađaju, prvu ženu Ante Gotovine, Kolumbijku Himene Dalel, mogla bi da igra španska glumica Penelope Kruz. Međutim, do saradnje sa španskom glumicom neće doći.

Za potrebe snimanja u Gospiću i Zadru održavaju se audicije za statiste, a iz produkcijske agencije Serena navode da se traži veći broj muškaraca, žena i dece, kao i starijih osoba.

U međuvremenu, pojavio se i problem glumačkog deficita. Naime, malo njih želi da igra, kako navode hrvatski portali, "četnike".

Potrebno je naći tridesetak takvih statista, ali to ne ide lako, jer svi žele da budu "hrvatski vojnici".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTE BAN

    7. februar 2017 | 15:17

    Komšije; USPROTIVITE SE! Zabranite nam!

  • john do

    7. februar 2017 | 10:44

    Nek se zna

  • Isko

    7. februar 2017 | 18:03

    Ovo je zaista smešno. Sam Gotovina je izjavio da u oluji borbi nije bilo, jer su se vojska i civili ranije povukli. Ostale su samo babe i dede koje su hrabri bojovnici naravno morali da počiste jer im je to u krvi. Ako ne znate, da ponovimo gradivo. Vojska u Kninu je dobila koverte koje su trebale da budu otvorene u određeno vreme. Kada su ih oficiri otvorili, naređenje je bilo. Civile momentalno evakuisati prema Srbiji i Bosni ( R Srpska), a vojska za njima posle dva sata. Oni su se još održavali neko vreme ali nisu dobijali municiju i hranu kao i popunu ljudstva i poslušali su to naređenje. U pitanju je naravno trgovina Miloševića i Tuđmana. Njih dvojica su se sva ka tri dana čuli telefonom za celo trajanje rata i pričali satima u četiri oka. Pametnom dosta. E sad će na ovome da se gradi mit. Jadna je nacija čije će sidro da bude ovako nešto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA