Ubistvo u Ćupriji nastavak obračuna kriminalaca?

Danijel Milanović poznatiji kao Danko ubijen je u blizini svoje zgrade, pod nerazjašnjenim okolnostima. Vlasnica stana ispod čijeg prozora se ubistvo dogodilo kaže da je čula pucanj "koji je ličio na petardu"

  • 6

Ubistvo koje se juče desilo u Ćupriji moglo bi da bude nastavak međusobnog obračuna kriminalnih grupa u tom gradu, jer je ubijeni Danijel Milanović, poznatiji kao Danko, imao dosije u policiji i već je odgovarao pred zakonom, saznaje Telegraf. Vlasnica stana, ispod čijeg se prozora ubistvo dogodilo, kaže da je pre toga čula kraću raspravu, a zatim pucanj "koji je ličio na petardu".

 

- Nisam znala da je u pitanju ubistvo dok nisam čula policiju, a zatim je stigao i sanitet. Mislila sam da se deca svađaju ispod otvorenog prozora mog kupatila jer je tu u blizini osnovna škola. Kad je puklo, bila sam sigurna da je petarda. Radila sam za kompjuterom pa nisam ustala – kaže Ljiljana, koja se zbog bolesti otežano kreće, uz pomoć štaka.

 

Ona dodaje da se veoma potresla kada je videla lokvu krvi ispod svog prozora i policiju.

 

- Po razgovorima koje sam čula zaključila sam da je muškarac davao znake života i da mu je neko iz saniteta dao infuziju. Kasnije je javljeno da je mrtav. Čula sam ko je ubijen, ali ga nisam poznavala jer je taj mladić živeo u zgradi preko puta moje. Dala sam izjavu policiji, mada nisam mnogo mogla da pomognem jer praktično nisam ništa videla, samo sam čula raspravu i neke glasove – kaže Ljiljana.

 

 

Ispred zgrade u kojoj je Danko živeo, na stepeništu, zatekli smo nekoliko njegovih poznanika i prijatelja. Jedan od njih rekao je da je Danko ubijen metkom u slepoočnicu.

 

- Jeste imao dosije u policiji. Važno je da nikog nije maltretirao, ubio. Nije bio nasilan, a nije imao ni dugovanja, tako da mi motiv ubistva nije jasan – rekao nam je ovaj sagovornik.

 

On je dodao da je Danko odrastao bez roditelja, u domskom odeljenju za nezbrinutu decu pri Centru za socijalni rad u Ćupriji. Imao je neke polusestre sa kojima se tek nedavno upoznao, a živeo je sa jednom ženom u vanbračnoj zajednici. Nisu imali dece.

 

 

Konobarica iz obližnjeg kafića kaže da je Danko "navraćao tu povremeno" i da je bio prepoznatljiv po tetovaži. Ćuprijski taksisti, koji najbolje poznaju prilike u gradu, navode da je ovo još jedno od uličnih ubistava u Ćupriji "sa dobrim šansama da ostane nerešeno".

 

- Zašto bi hvatali počinioce kad se oni sami međusobno "čiste" - kazao je jedan od njih, ne želeći dalje da komentariše jer "ne želi sutradan da vidi svoj zapaljeni automobil".

 

Policijska uprava u Jagodini nema novih informacija o ovom događaju, nakon prvog saopštenja da je "hicem iz vatrenog oružja usmrćen muškarac" i da se intenzivno traga za napadačem.

 

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mashine Gun

    7. septembar 2013 | 13:33

    samo nek se rokaju, sve je to sljam sto ih je manje to bolje!

  • I nikom nista...

    7. septembar 2013 | 18:40

    Romska mafija vlada Cuprijom, policija to zna ali nista ne preduzima... Dacicu intervenisi I poapsi olose... Pola sup-a radi za njih I to svi znaju...

  • Nesa

    7. septembar 2013 | 14:01

    Dileri, zlo Srbije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA