PRIDRUŽITE SE AKCIJI: Potpišite peticiju protiv krađe beba!

Punktovi za potpisivanje peticije biće postavljeni od 09.00 do 21.00 čas u prizemlju Tržnog centra Ušće i poviše trga u Knez Mihailovoj ulici

  • 8

Prikupljanje potpisa za peticiju namenjenu donošenju zakona o nestalim bebama u sklopu kampanje "Da više nikada nijedna beba ne nestane" udruženja "Roditelji nestalih beba Srbije" počinje 27. septembra.

- Punktovi za potpisivanje peticije biće postavljeni od 09.00 do 21.00 čas u prizemlju Tržnog centra Ušće i poviše trga u Knez Mihailovoj ulici - rekao je za Telegraf predsednik Udruženja, Vladimir Čičarević i dodao da će peticija moći da se potpiše u istom vremenskom periodu i u Kruševcu, i to ispred Doma Sindikata u centru, kao i u Vranju, u centru, pored pošte.

Cilj akcije je da se prikupi 30.000 potpisa, koliko je potrebno da bi se steklo ustavno pravo da se Skupštini RS priloži predlog zakona o ukradenim bebama.

Na beogradskim punktovima svoj potpis daće i brojne ličnosti iz javnog života.

Budite i vi jedan od potpisnika i dignite svoj glas protiv najunosnije grane kriminala - krađe bebe, koja se u Srbiji nesmetano sprovodi već više od 30 godina.

(K.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    26. septembar 2013 | 17:50

    Ja sam ostao bez blizanaca 1989' Kao deca su umrla a nigde ni dece ni faksimila nigde niceg. Strasno

  • Jasmina

    26. septembar 2013 | 18:04

    Dajte i u Indjiji!

  • Tanja

    26. septembar 2013 | 20:46

    Jel će biti organizovano potpisivanje i u drugim gradovima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA