BRAZIL: Uhapšene zbog lezbijskog poljupca na verskom festivalu (VIDEO)

Dve tinejdžerke Džoana Palares (18) i Junka Mihura (20) poljubile su se za vreme verskog skupa tokom govora jednog od istaknutijih pastora. Kada ih je publika primetila i kamere zumirale, pastor je zatražio da devojke budu uhapšene jer su osramotile božju kuću

  • 5

Brazilke Džoana Palares (18) i Junka Mihura (20) uhapšene su jer su se strasno poljubile za vreme jednog verskog skupa u gradu San Sebastijan. One su se ljubile dok je pastor Marko Felisijano govorio na festivalu na kojem je bilo čak 70.000 ljudi. Kada je raspomamljena masa podigla galamu i kada su kamere zumirale dve devojke, pastor je prekinuo svoj govor i zatražio da devojke budu uhapšene.

- Ne pokušavajte da pobegnete. Obezbeđenje će vas uhvatiti. Ovo nije mesto za to što radite, ovo je božja kuća - rekao je Felisijano.

Pastor, koji je ujedno i kongresmen, nastavio je s osuđujućim komentarima na račun devojaka i zatražio je da njima budu stavljene lisice na ruke. Pojedinci iz publike su devojke nazivali lezbijkama, dok su drugi aplaudirali na njihov poljubac. Policija je ubrzo zatim odvela devojke sa skupa.

Prema rečima njihovog advokata, nakon što su ih uhapsili, policajci su ih seksualno zlostavljali. Devojke kažu da nisu uradile ništa loše i da su se tokom skupa poljubile nekoliko puta.

- Skup je održan na javnom mestu i finansiran je od novca poreskih građana. Imale smo sve pravo da budemo tamo i da se poljubimo - poručile su devojke preko advokata, koji je izjavio da su devojkama povređena najmanje dva Ustavom garantovana prava.

Pogledajte video i strastveni poljubac dve devojke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeka

    30. septembar 2013 | 20:49

    @ДАШОНИ Јел си и ти био код Руса на поправни?

  • ДАШОНИ

    30. septembar 2013 | 18:29

    ПОСЛАТИ ИХ ХИТНО КОД РУСА НА ПОПРАВНИ

  • русија

    30. septembar 2013 | 20:50

    браво за хапшење !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA