Zajedno proveli 65 godina i umrli istog dana!

Bračni par Frenk i Elenora Tarner, koji je bio u braku 65 godina, umro je istog dana za samo par sati razlike. Sahranjeni su zajedno na groblju Lejklend memorijal park

  • 7

Frenk i Elenora Tarner rođeni su istog meseca, bili u braku 65 godina i umrli istog dana u gradu Monro u Severnoj Karolini. Elenora je umrla 29. novembra, a šest sati kasnije i njen suprug Frenk koji nije znao da je u međuvremenu preminula Elenora.

Oboje su imali 86 godina i teško su podnosili da bududu odvojeni. Oboje su pretrpeli šlog, bili teško bolesni i patili od demencije.

Njihova ljubavna priča počela je 1948. godine kada su se upoznali u jednom salonu automobila gde je Frenk kupovao auto, a Elenor radila kao advokat.

Prodavac je upitao Frenka da li želi da ode na test vožnju jednim autom, a on je odgovorio: "Može, ali samo ako će sa mnom ići i vaša advokatica", ispričala je njihova ćerka novinarima.

Na slici se vide njihovi poslednji trenuci provedeni zajedno. Oboje su bili u bolničkim krevetima pošto su pretrpeli šlog, ali Frenk drži ruku svoje bolesne žene. Umrli su četiri dana kasnije.

Frenk nije napustio Elenor čak ni nakon što je njen kraj bio sasvim blizu. Iako je u domu za palijativnu negu imala sve što joj treba i medicinske sestre na raspolaganju, ona je uvek zvala Frenka kada joj je nešto trebalo, a on joj je dolazio svaki dan i brinuo se o njoj.

Par je preminu samo tri nedelje od 65 godišnjice braka. Sahranjeni su zajedno na groblju Lejklend memorijal park.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA