MIŠKOVIĆ: Marko se ne razume u posao!

- Nikada nisam ni predložio, ni birao rukovodioce, čak ne znam ni gde se nalazi ijedno putarsko preduzeće” - tvrdio je Mišković u nastavku suđenja u Specijalnom sudu u Beogradu. On je potvrdio da je učestvovao u osnivanju Konzorcijuma PZP Niš, dok njegov sin Marko nije, jer se, kako je rekao, ne razume u to

  • 4

Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković u nastavku suđenja u Specijalnom sudu u Beogradu rekao je da nikada nije učestvovao u donošenju odluka u preduzećima za puteve, niti je bilo kome davao savete u vezi sa njihovim poslovanjem.

- Nikada nisam ni predložio, ni birao rukovodioce, čak ne znam ni gde se nalazi ijedno putarsko preduzeće” - tvrdio je Mišković, odgovoarajući na pitanja svog branioca Zdenka Tomanovića. On je potvrdio da je učestvovao u osnivanju Konzorcijuma PZP Niš, dok njegov sin Marko nije, jer se, kako je rekao, ne razume u to.

Nakon žagora u publici, Mišković stariji je objasnio: “"Pa, moram da govorim istinu, stvarno se ne razume"”.

Mišković je istakao da je razlog za formiranje konzorcijuma 2006. bio da se zaradi novac i da je u taj posao ušao kao finansijski investitor. Objasnio je da je dve godine kasnije izašao iz Preduzeća za puteve, jer je shvatio da (drugooptuženi ) Milo Đurašković nema nameru da proda PZP Niš.

“- Mislio sam da je to bio najbolji trenutak da se izađe iz tog posla, a Đurašković je mlad i mislio je da je on bog. Đurašković je znao i zna ponudu biznismena Olega Deripaske, ali nije hteo da proda svoj deo -rekao je on na suđenju.

Mišković je naveo da je odluku o prodaji akcija Đuraškoviću doneo posle tri sekunde razmišljanja, nakon što je čuo ponudu. On je ukazao da je dokapitalizaciju PZP Niš izvršio preko preduzeća svog sina Mere Investent i naveo da je to uradio zbog sina.

“- Iako moj sin ima sjajan posao u SAD, želeo sam da živi i radi u Srbiji. I on ovo prvi put čuje” - rekao je Mišković.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zullu

    27. decembar 2013 | 20:55

    Odgovori na to ko vam je dozvolio da za sitne pare kupite PZP i ostala preduzeca i odakle mladom Milu toliki kapital.Samo to kazi ne pravi komediju.Koliko ljudi je ostalo bez posla, upropastili ste tolike firme i zivote a tebi je do komedije?

  • Drgag

    27. decembar 2013 | 20:21

    Puno para a bedara, neverovatno.

  • Mrgud

    28. decembar 2013 | 08:59

    Pogledajte mu samo facu, uf grozim se kad ga vidim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA