Pogledajte seksi sekretaricu najskromnijeg predsednika na svetu! (FOTO) (VIDEO)

Osim što je Urugvaj legalizovao marihuanu i što imaju najskromnijeg predsednika na svetu, mogu da se pohvale i sa lepim i izazovnim ženama koje rade pri vrhu vlasti

  • 25

Nakon što je ceo svet zavoleo urugvajskog predsednika Hosea Alberta "Pepea" Muhiku (77), "najsiromašnijeg predsednika na svetu", pojavio se još jedan razlog da zbog čega treba da gajimo simpatije prema njemu i Urugvaju, a to je njegova sekretarica.

Fabiana Leis (33) snimila je golišave fotografije za novi broj argentinskog časopisa "Noticias", a namerava da se bavi plesom kada bude napustila sadašnji posao.

Kaže da je izuzetno zadovoljna svojim šefom za kojeg tvrdi da je "narodski čovek", ali napominje da nije stranački opredeljena i da je spremna da sarađuje sa svim upravama koje dođu na vlast. Na ovom poslu je od 2002. godine.

Hose Muhika inače 90 odsto svoje plate daje u dobrotvorne svrhe. Od mesečne plate od 12.500 dolara, Muhica za sebe zadržava samo 1.250 dolara. Vozi staru bubu, živi u skromnom domu, a kada putuje avionom leti ekonomskom klasom.

Urugvaj je prošle godine izglasao i regulisao proizvodnju, prodaju i upotrebu kanabisa.

Proglašen je i za najbolju državu na svetu u 2013. godini od strane magazina "Ekonomist".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Distanca

    29. januar 2014 | 17:18

    O kakvim sve glupostima se pise,pa naravno da ce sekretarica jednog predsednika izgledati atratkitvno,nece valjda da bude gospodja od 60god,90kg i brkovima? :-)

  • lukavipjer

    29. januar 2014 | 17:12

    kanabis= grana privrede legalizovati u srbiji

  • *****

    29. januar 2014 | 17:55

    kanabis nije štetan kao duvan,pa ipak se duvan gaji,fabrike rade,ljudi umiru.. LEGALIZACIJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA