PAUK KUPIO LUKSUZNE AUTOMOBILE ISPRED SPLAVOVA: Odneto čak 50 vozila!

Bila je to prava "paukova mreža" koju nisu mogli izbeći ni najskuplji i najbrži automobili ostavljeni na zelenoj površini Ušća. Tako su redom kandže autodizalice kupile luksuzna vozila poput "bmw-a", "lend rovera" ili "mercedesa GLK"

  • 40

Bahatim posetiocima splavova na Ušću noćas je preseo provod i to baš zato što nisu mogli da sednu u svoj automobil ostavljen na zelenoj površini. Radnici JKP "Parking servis" ovde su sa čak deset dizalica uklonili više od 50 nepropisno parkiranih vozila u još jednoj u nizu zajedničkih akcija sa komunalnom inspekcijom, komunalnom i saobraćajnom policijom i interventnom jedinicom.

Bila je to prava "paukova mreža" koju nisu mogli izbeći ni najskuplji i najbrži automobili ostavljeni na zelenoj površini Ušća. Tako su redom kandže autodizalice kupile luksuzna vozila poput "bmv-a", "lend rovera" ili "mercedesa GLK".

Tlo pod nogama gubili su i automobili sa inostranim tablama, a u JKP "Parking servis" ističu da je ovo već druga ovakva akcija na Ušću tokom jula što je već dalo rezultate.

- Pre tri nedelje uklonili smo više od 80 vozila sa zelene površine pa želimo da nastavimo sa ovom akcijom kako bismo u potpunosti iskorenili ovakvo parkiranje. Smatram da je parkiranje na zelenoj površini u potpunosti neprimereno jer se na taj način uništava trava za čije održavanje "Zelenilo" izdvaja veliki novac. Zelene površine moraju da nam ostanu uređene kako bi nam se tu igrala deca i šetali roditelji sa bebama - ističe Andrija Čupković, direktor ovog preduzeća.

Foto: JKP Parking servis Foto: JKP Parking servis

Čupković je i ovom prilikom apelovao na vozače da ne parkiraju na zelenim površinama i najavio da će "Zeleni pauk" nastaviti sa vanrednim kontrolama u svim delovima grada, kao i da će kazne za taj prekršaj biti pooštrene.

Prema njegovim rečima, "Parking servis" je pozitivno uticao na svest građana, a povodom noćas uklonjenih vozila kod splavova i kafića, dodao da "namerno kršenje pravila parkiranja i uništavanje zelenih površina niko od nadležnih neće tolerisati".

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZoDiaC };x

    26. jul 2015 | 12:58

    Najgore mi je kad vidim da odnose nekog juga kome ce kazna biti skuplja od kola...tuzno

  • Mil@n

    26. jul 2015 | 12:37

    Samo kupite i debele kazne im spremite.

  • Braco

    28. jul 2015 | 16:19

    Vreli Julski dan, blejimo u kafiću pokušavamo se rashladiti, preko puta lokala parkirana dva vozila, BMW, nov i to 650i, bruka od auta crna metalik i naravno BG table. Pored njega raspali Yugo, samo što se ne raspadne, i sada scena.... Oba automobila su na zelenoj površini, dolazi PAUK, brko pandur vadi blokče i piše.... Dvojica iz park servisa kače NARAVNO Yugića. Skoro su ga podigli na platformu kamiona.... Dolazi u tom trenutku neka BUDZA, crno odelo, košulja bela, roza kravata krokodilska koza na cipelama, čuka (pozlaćena ili zlatna) i unese se u facu "brki" panduru... Šta je pede*i je*ete sirotinju??? Pi*ka vam materina smr*ljiva, digni moje auto ako smeš!!! Skinuo bi ti uniformu ja odmah, jel TI ZNAŠ KO SAM JA??? Brkati pandur već vidno iznerviran i onako poče bahato da se dere, da urla na radnike park servisa.... Skidajte ovo govno tovarimo ovom maj*unu auto. Koga ćeš ti da skidaš??? Kome ti pretiš??? Baca šapku sa glave i mlatara onim tankim ručicama..... Radnici brze bolje spustiše yuga, pridjoše BMW-u i počeše da ga montiraju za dizanje, u tom trenutku "budza" urla na policajca.... Ajde da vidim jel ga smeš.... Hajde da vidim i tog mud*onju da moje auto pokupi.... Ja ću vam se krvi napiti..... Pede*i jedni... Mislite da mozete da radite šta zelite i da glumite tu... Sve ću vas na ulicu poslati, izgubićete posao zene porodicu..... Ma u rekordno kratkom roku su pokupili BMW-a i krenuli, policajac spušta prozor na kamionu, i ceri se u lice "budzi" dok mu brkovi sa radošću stoje podignuti, "budza" trči za njima lupa po šasiji kamiona pljuje i psuje..... A Bmw lagano odlazi već oza prve krivine.... "Budza" uzurbanim korakom grabi ka yugu.... Vadi ključ... Otključava..... Iz četvrttog dugog puta ga pali.... I sa punim gasom i škripom jedva čujnom odlazi...... Sa velikim gromoglasnim smehom..... A mi..... Mi ostali kao popiš*ani veći cirkus i komediju nismo a i nećemo nikada više odgledati. Hahahaha koji car.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA