NASTAVLJA SE MUKA SLEPE ŽENE SA PSOM VODIČEM: Posle INCIDENTA u autobusu, IZBACILI je i iz TRAMVAJA?!

- Dan nakon što sam doživela ono u autobusu, ponovo mi se sve dešava u tramvaju. Sve se odigralo na stanici kod "Franša" pre Autokomande. Vozač je zaustavio vozilo i rekao mi da izađem napolje - kaže Vesna Nestorović

  • 25

Vesna Nestorović, koju je juče u gradskom prevozu na liniji 25P umalo  izbacio vozač dok je  bila sa svojim psom vodičem, danas je sličnu scenu preživela u tramvaju na liniji 14.

VOZAČ KOJI IZBACIO SLEPU ŽENU SA PSOM BIĆE KAŽNJEN: Oglasio se GSP nakon incidenta! (FOTO)

- Dan nakon što sam doživela ono u autobusu, ponovo mi se sve dešava u tramvaju. Sve se odigralo na stanici kod "Franša" pre Autokomande. Vozač je zaustavio vozilo i rekao mi da izađem napolje. Više nisam mogla da izdržim i pozvala sam policiju. Ja ne mogu da verujem da mi ne dozvoljavaju da uđem u vozilo javnog prevoza sa psom vodičem, koji po zakonu sme da ulazi u vozila prevoza - rekla je ogorčena Vesna Nestorović za "Blic".

VOZAČ ME JE IZBACIO IZ AUTOBUSA JER SAM SLEPA I IMAM PSA VODIČA: Vapaj Vesne Nestorović šokirao Srbiju! (FOTO)

Ona je dodala da je dostavila dopis GSP-u još 21. septembra da zakonski pas vodič koji pomaže u kretaju slabovidim i slepim osobama sme da se vozi u prevozu.

- Nije mi više jasno šta još treba da se desi. Tužiću GSP, nema mi druge, ovo je nepodnošljivo - kaže Vesna Nestorović.

Podsećamo, Vesna je juče doživela pravu dramu kada je vozač pokušao da je izbaci iz vozila jer je pored nje bio pas vodič.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    29. decembar 2015 | 16:29

    Da li bi taj vozac isto postupio da mu je u prevoz usao neki nabildovani, tetovirani baja sa pitbulom, rotom...??? Ne bi. Da li bi putnici tog baju isto isterivali, psovali...kao ovu gospodju?? Ne bi. Tu je nas problem, to smo mi, nazalost.

  • Furija

    29. decembar 2015 | 15:12

    Jadni i bedni u dusi su svi koji su ovu zenu i psa hteli izbaciti, stid i sram vas bilo imate kamenje mesto srca i paucinu umesto mozga! Taj pas vredi vise nego svi vi u tramvaju!

  • Anja

    29. decembar 2015 | 15:14

    Sramota, sta rade zeni , a po trznim centrima mogu kucici !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA