DA LI JE SRBIJA POČINILA STRAHOVITE ZLOČINE NAD ALBANCIMA NA KOSOVU? Evo šta su Srbi rekli. Slažete li se s njima?

Čak 44,66 odsto je odgovorilo da Srbi nisu činili zločine i da su oni činjeni nad njima, 29,62 odsto odgovorilo je da se ne slaže sa izjavama Čedomira Jovanovića

  • 57

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović uzburkao je javnost u Srbiji kada je u intervjuu za "Zeri" rekao da su Srbi na Kosovu i Metohiji počinili stravične zločine. Telegraf.rs je tim povodom sproveo anketu, a evo šta su čitaoci našeg portala rekli na pitanje da li se slažu s liderom LDP-a!

SRBI SU POČINILI STRAHOVITE ZLOČINE NA KOSOVU: Ispovest Čedomira Jovanovića ZAPALILA JE SRBIJU!

ČEDA ZBOG IZJAVE O ZLOČINIMA SRBA NA KOSOVU DA SE POLIJE HLADNOM VODOM! Marko Đurić odgovorio lideru LDP-a

Jovanović je u ovom intervjuu koji je zapalio Balkan priznao da je “Srbija počinila strahovite zločine na Kosovu“, te pozvao kosovske Srbe da sami brane svoje interese.

Tim povodom čitaoci našeg portala imali su priliku da učestvuju u anketi na Telegrafu (svoj "sud" dalo 15.000 ljudi) sa pitanjem: "Da li se slažete sa izjavom lidera LDP-a da su Srbi počinili strahovite zločine na Kosovu?"

Čak 44,66 odsto je odgovorilo da Srbi nisu činili zločine i da su oni činjeni nad njima, 29,62 odsto odgovorilo je da se ne slaže sa izjavama Čedomira Jovanovića, dok je 25,79 odsto reklo da podržava stavove lidera LDP-a.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Festim

    30. septembar 2015 | 23:21

    Pocituvani srbi. Ja sam albanac iz Kosova. Ne ulazim u to dali su srbi ucinili zlo ili ne. Mene licno ubili su oca i brata. Ali rat je bio.... I pored ovoga ja gledam u buducnost necu da se vratim u proslost. Nikada necemo prihvatiti krivicu ni vi ni mi. Da radimo zajedno da nasi deca vise nikada ne vidu rat u ovih prostora. Nismo mi krivi sta ja sam albanac ili vi srbi. Ipak ljudi smo . Samo ovako treba misliti i ovo je jedini put koji vodi u buducnost bez mrznje. Volim vas .

  • Nikolas

    30. septembar 2015 | 21:15

    NASI ZAPADNI PRIJATELJI SU NAM OTRGLI KOSOVO I METOHIJU ZBOG BAZE BONSTIL -IMALI SU ANTISRPSKU PROPAGANDU I NAMETNULI NASEM NARODU OSECAJ KRIVICE ZA SVE DOGADJAJE NA BALKANU.USPESNO JE KORISCEN I HAARP KOJI DELUJE I NA PSIHU NASEG NARODA .POSTALI SMO OPITNI KUNICI NATO PRIJATELJA !!!

  • sasa

    30. septembar 2015 | 23:15

    Alo bre svi znaju,cak i zapadni zlotvori da je na KOSOVO I METOHIJI,BILO VISE SRPSKIH ZRTAVA nego siptarskih.To i sami SIPCI priznaju.A li zbog politike velikih nato sila, sve mora da bude u korist arnauta.ALI malo morgen.Vreme se menja a zli mocnici polako nestaju iz svih geopolitickih sfera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA