RUSIJA ILI EU? Evo s kim bi Srbija trebalo da uđe u zajednicu! (REZULTATI)

Da li Srbija treba da uđe u zajednicu sa EU ili Rusijom? Više od 260.000 Facebook korisnika pratilo je ovu anketu, a ovo su rezultati! Da li ste iznenađeni odgovorom?

  • 82

Najveća srpska dilema nekada je glasila: kako da plata (ako je imate) potraje do prvog? Danas glasi: Da li bi trebalo ući u državnu zajednicu sa EU ili Rusijom? "Maćeha" ili "majka". Merkelova ili Putin? Ili i jedno i drugo? Ili nijedno, ni drugo. Pitali smo vas na Facebooku. Da li ste iznenađeni rezultatima?

Na osnovu rezultata glasanja na oficijalnoj Fejsbuk stranici portala Telegraf.rs, ubedljivo je trijumfovala opcija, koja je za savez sa Rusijom. Na ponuđeno pitanje u našoj anketi: Da li Srbija treba da uđe u zajednicu sa EU ili Rusijom? - odgovor Rusija dobio je 12819 glasova naspram 3255, koliko je osvojila opcija koja je za ulazak u Evropsku uniju.

Han siguran u put Srbije ka EU: U 2017. godini sigurno ćete otvoriti još više poglavlja

EU o očekivanjima od Srbije za poglavlja 5 i 25: Treba da se uspostavi adekvatna primena nacionalnog zakonodavstva

Na ovo pitanje je, za četiri sata koliko je anketa trajala, odgovorilo je,  glasalo, komentarisalo ili podelilo na svojim profilima 57700 ljudi, dok je glasanje u nekom trenutku pratilo više 260.000 Fejsbuk korisnika. Anketa je doprla (reach) do 1.200.000 korisnika ove društvene mreže.

Uzimajući u obzir poslednja dešavanja oko pregovora Srbije i EU, odnosno blokade od strane Hrvatske, nije teško zaključiti, zašto je došlo do ubedljive pobede opcije koja podržava savez sa Rusijom.

Da biste učestvovali u anketama portala Telegraf.rs posetite našu Fejsbuk stranicu. Glasanje obavite klikom na emotikon pored slike vašeg favorita ili odgovora koji podržavate.

Takođe, posle glasanja, možete da ostavite komentar zašto je baš to vaš izbor.

Kako je izgledao tok glasanja, možete pogledati u videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    14. decembar 2016 | 14:09

    U eu cemo biti uvek sluge ponizavat nas pljackat..a sa rusijom i kinom cemo biti mali medvedic na koga majka pazi..

  • G

    14. decembar 2016 | 14:54

    NE EU

  • Teslina naslednica

    14. decembar 2016 | 14:47

    Saznacete kada raspisete referendum, tu ne mogu da vam pomognu botovi kao u ovoj anketi!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA