KARLEUŠA BRILJIRA: Imam IQ 150, a prababa mi je austrijska grofica!

JK je na svom Tviter nalogu objavila pojedinosti iz svog života, od sviranja flaute do aristokratskog porekla, a njeni postovi su ubrzo nakon objavljivanja postali predmet podsmeha na Tviteru

  • 21

Pevačica Jelena Karleuša rešila je da nas časti nekim poznatim i nekim nepoznatim detaljima iz svog života, pa je na svom Tviter nalogu, između ostalog, napisala da joj je sa 11 godina izmeren koeficijent inteligencije (IQ) veći od 150, da svira flautu i da je kao dete pevala u operi "Boris Godunov" u Narodnom pozorištu u Beogradu. Karleušin "intimni dnevnik" izazvao je pravu lavinu komentara na Tviteru, a u roku od 10 minuta nakon objavljivanja, tviteraši su se uveliko sprdali na račun Karleuše i njenih bisera.

Tako smo, hteli ili ne, saznali da je njena prabaka s majčine strane austrijska grofica, koja ima i ulicu u Gracu, da je ona najmlađi slučaj dijagnostikovane migrene u Srbiji (!), da je četvrto koleno Beograđana, da je po statistici, poznata ličnost sa najviše naslovnih strana u Srbiji...

To nije sve. JK ima i strah od parnih brojeva, imala je i dva carska reza u godinu dana, i to se porodila na isti dan i u isto vreme, a prema istraživanju iz 2005. godine, Srbi su je mrzeli više od Slobodana Miloševića, Hašima Tačija i Madlen Olbrajt.

(Telegraf.rs / Print skrin: Tviter)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA